Ja mam taką - Air Fryer, Uten 6.5L Power Air Fryer with Digital Display, Rapid Air Circulation System Adjustable Temperature and 30 Minute Timer for Healthy Oil Free & Low Fat 1800W : Amazon.co.uk: Home & Kitchen
Używana bardzo często, piekarnik służy teraz jako magazyn raczej niż jako piekarnik.
Nie chce polecać konkretnej firmy, bo się nie znam, ale jako użytkownik powiem tak - fajnie by była dość duża, żeby miała możliwość zrobienia dwóch komór i żeby nie przeciekała (tak, okazuje się, że czasami zrobienie mięsa w sosie w czymś takim jest niegłupim pomysłem).
Mam ten z Lidla i jest świetny. Polecam taki, co nadaje się do zmywarki, to mega ułatwia życie.
Mam taką Ninje
https://www.argos.co.uk/product/3117488
Praktycznie nie używamy już piekarnika na codzień.
o mini raczej nie myślałem, u mnie jest 2+2 ale 2+1 jak na razie korzysta z dobroci normalnego jedzenia
to to jedno z kryteriów bo nie mam zamiaru tego szorować co chwile
z Ninja mam ich blender i jest kozak
tu celuję w coś średniej wielkości, bo nie ma gdzie tego trzymać też, musi mieć opcje mycia w zmywarce (oczywiście tych elementów które można) a co oprócz tego to nie wiem, widziałem że niektóre mają opcje smart i można z aplikacji to odpalić i mogło by się przydać w opcji na zakładkę z żoną żeby coś wstawiła a ja to sobie zdalnie odpalę przed powrotem.
W tym kolorze na pewno nie. Wybierz zielony i nawet ja powiem, że świetny wybór
Ha! Popieram bo właśnie kolor Aloes wybieram dla teściowej!
podoba mi sie ten podtekst
i tak mu założę czarny case
Kiedy istnieje to?
Czy Tobie się czasem sufit na łeb nie zwalił?
Albo w ogóle kup niebieskiego pixela i załóż ten case.
Będzie Leonardo.
Czerwony! Rafaello KRUL!
Mam nadzieję, że żartujesz, bo to bezdyskusyjnie najgorszy żółw.
Jak miałem 6 lat to Mikołaj (ten z 6 grudnia) przyniósł mi Donatello, chociaż ewidentnie napisałem w liście, że Rafaello.
Do dzisiaj rodzice pamiętają jak o 5 rano zbudził ich krzyk rozczarowania i płaczu.
Więc mam nadzieję, że zrozumiałeś, że są sprawy z których się nie żartuje.
team Rafaello! (chyba głównie przez miłość do Pizzy i humor) do teraz pamiętam, jak z kumplem (miałem może maks 10 lat) otwieraliśmy włazy do kanałów by nam za mocno żółwie weszły
Rodzice mądrzejsi. Donatello najlepszy
Dżizas k… Tak! Donatello mistrz! Donatello zawsze był mój!
Aaa, teraz się dopiero zorientowałem, że mój ulubiony to był przecież Michelangelo!, odwołuję więc team Rafaello
Mam coś takiego. Mogę polecić całym sercem
mam od Ninja blender i jest spoko, ale ten sprzęt widzieliśmy w sklepie ostatnio i żona stwierdziła że chyba woli jedna większą “szufladę” niż dwie takie małe