Co kupić?

Ja mam taką - Air Fryer, Uten 6.5L Power Air Fryer with Digital Display, Rapid Air Circulation System Adjustable Temperature and 30 Minute Timer for Healthy Oil Free & Low Fat 1800W : Amazon.co.uk: Home & Kitchen
Używana bardzo często, piekarnik służy teraz jako magazyn raczej niż jako piekarnik.
Nie chce polecać konkretnej firmy, bo się nie znam, ale jako użytkownik powiem tak - fajnie by była dość duża, żeby miała możliwość zrobienia dwóch komór i żeby nie przeciekała (tak, okazuje się, że czasami zrobienie mięsa w sosie w czymś takim jest niegłupim pomysłem).

Mam ten z Lidla i jest świetny. Polecam taki, co nadaje się do zmywarki, to mega ułatwia życie.

1 polubienie

Mam taką Ninje

https://www.argos.co.uk/product/3117488

Praktycznie nie używamy już piekarnika na codzień.

o mini raczej nie myślałem, u mnie jest 2+2 ale 2+1 jak na razie korzysta z dobroci normalnego jedzenia :stuck_out_tongue:

to to jedno z kryteriów bo nie mam zamiaru tego szorować co chwile

z Ninja mam ich blender i jest kozak

tu celuję w coś średniej wielkości, bo nie ma gdzie tego trzymać też, musi mieć opcje mycia w zmywarce (oczywiście tych elementów które można) a co oprócz tego to nie wiem, widziałem że niektóre mają opcje smart i można z aplikacji to odpalić i mogło by się przydać w opcji na zakładkę z żoną żeby coś wstawiła a ja to sobie zdalnie odpalę przed powrotem.

Hmmm, brać czy nie brać…

1 polubienie

W tym kolorze na pewno nie. Wybierz zielony i nawet ja powiem, że świetny wybór :grin:

3 polubienia

Ha! Popieram bo właśnie kolor Aloes wybieram dla teściowej!

1 polubienie

podoba mi sie ten podtekst

i tak mu założę czarny case :smiley:

Kiedy istnieje to?

https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/akcesoria-do-telefonow/pokrowce-i-etui/etui-google-do-pixel-8a-jasnozielony

Czy Tobie się czasem sufit na łeb nie zwalił?

5 polubień

Albo w ogóle kup niebieskiego pixela i załóż ten case.
Będzie Leonardo.

2 polubienia

Czerwony! Rafaello KRUL!

1 polubienie

Mam nadzieję, że żartujesz, bo to bezdyskusyjnie najgorszy żółw.

1 polubienie

Jak miałem 6 lat to Mikołaj (ten z 6 grudnia) przyniósł mi Donatello, chociaż ewidentnie napisałem w liście, że Rafaello.

Do dzisiaj rodzice pamiętają jak o 5 rano zbudził ich krzyk rozczarowania i płaczu.

Więc mam nadzieję, że zrozumiałeś, że są sprawy z których się nie żartuje.

10 polubień

team Rafaello! (chyba głównie przez miłość do Pizzy i humor) do teraz pamiętam, jak z kumplem (miałem może maks 10 lat) otwieraliśmy włazy do kanałów by nam za mocno żółwie weszły :slight_smile:

3 polubienia

Rodzice mądrzejsi. Donatello najlepszy

1 polubienie

Dżizas k… Tak! Donatello mistrz! Donatello zawsze był mój!

1 polubienie

Aaa, teraz się dopiero zorientowałem, że mój ulubiony to był przecież Michelangelo!, odwołuję więc team Rafaello :slight_smile:

1 polubienie

Mam coś takiego. Mogę polecić całym sercem

mam od Ninja blender i jest spoko, ale ten sprzęt widzieliśmy w sklepie ostatnio i żona stwierdziła że chyba woli jedna większą “szufladę” niż dwie takie małe