Nawet się nazywa “Peleryna Prezesa”
Drogo, ale wg mnie - warto
Potrzebuję mopa parowego. Wiem, że są wersje z kablem i mają odpowiednią moc, ale z kablem pewnie będzie dużo wkurzania. Może coś bezprzewodowego i skutecznego. Macie coś? Zakup spowodowany czworonożnym członkiem rodziny.
Do wytwarzania pary potrzeba masę energii, nie wydaje mi się, żeby istniał skuteczny, wydajny i trzymający długo na baterii akumulatorowy mop parowy, ale jeśli coś takiego istnieje to chętnie się dowiem.
Teraz będą mi wszędzie wyskakiwać płaszcze przeciwdeszczowe…
parownica s3 karcher nie zawracaj sobie glowy jakimis mopami sropami na aku:)
Czuję się przekonany
moja pani od sprzatania sprzedala parownice wszedzie gdzie sprzata po kilku uzyciach:)
Nie myślałem szczerze mówiąc o sklepach sportowych. Poncho kupiłem w Tigerze, a jak szukałem płaszczy to pojawiały się takie eleganckie. Dzięki!
Pozostaje jeszcze temat gumek/gąbeczek do słuchawek dokanałowych jako zamienniki tych dołączanych przez producenta. Do tej pory miałem te:
Są trochę wygodniejsze od silikonowych z Samsunga, mocniej lezą w uchu, ale po kilku miesiącach są do wymiany. Szukam czegoś lepszego, co nie zniszczy się jakoś szybko i dobrze się czyści.
8 pln to nawet co miesiac mozna wymieniac, nie ma co dziadowac:)
Nie chodzi mi o dziadowanie. Nie lubię kupować rzeczy i po chwili je wyrzucać. Wolę kupić coś porządniejszego, co starczy na dłużej.
apple airpods pro i caly czas dzialaj gumki od roku i watpie zeby szlag je trafil przez nastepny rok albo bo dwa:)
Ja używam Spinfit.
Mają różne rodzaje, więc trzeba dobrać pod swoje oczekiwania.
Bardzo polecam, warte swojej ceny.
Spoko wyglądają! Sprawdzę sobie, dzięki. Szkoda, że do moich słuchawek niby pasują tylko jedne.
Ad3
Pianki Comply sprawdzałeś?
Robie research na kupno roweru krossowego dla kobietki 159cm/54kg, amatorska jazda, krotkie dystanse (<10-15km), glownie sciezki ale czasem po lesnych lekkich trasach:
z wstepnego przejrzenia, wychodzi mi ze najlepszy wybor z tej listy to jeden z tych trzech:
1300zł to maksymalny budzet, wiec nie wstawiajcie drozszych opcji. Ktos podpowie co wybrac, moze widzicie jakas znaczaca roznice w osprzetach?
To jest marka własna Centrum Rowerowego.
znalazlem chyba najlepszy wybor - niby meski ale powinien byc tez ok dla kobiety
Wąsy, szukam ładowarki na biurko, która połączy ogień i wodę. Czyli pozwoli naładować służbowe Lenovo żony na 65W i mojego MBA na 30W. Obecnie mam Ankera 543, który nie dźwiga Lenovo co kończy się przepinaniem i dopinaniem kabli czyli bałaganem na biurku.