Chwalimy się:📲 Świeże zdobycze elektroniczne

• tak, ma 4 presety w formie przycisków, reszta z apki.
  • wydaje mi się, że to jakaś rosyjska wersja czy coś, nie wiem, ważne że działa jak należy.

Baaaardzo dziękujemy!

1 polubienie

Stare-nowe. Musiałem pół Warszawy przejechać, ale udało się w dobrej cenie kupić. Nie wiem czemu mi się wydawało, że Magic Keyboard pasuje też do Air 3, a nie tylko do Pro.

5 polubień

Do Air 4 pasuje.

No właśnie szukając się dowiedziałem.

2 polubienia

a dwa tygodnie później

Wciąż work in progress (trzeba poukładać kable, pobawić się parametrami, ale jako stock drukuje lepiej niż mój dopieszczony Ender-3 Pro o szybkości drukowania nawet nie wspominając. No i wreszcie fajna powierzchnia do drukowania 400mmx400mmx400mm

7 polubień

Kupiłem sobie drukarkę Drukarka laserowa - #15 przez DentystaSadysta

3 polubienia

MacBook Pro z M1 już do mnie jedzie :smiling_face_with_three_hearts:

8 polubień

Kupiłem pierwszego iPhone - 11. Zapowiada się dłuższy związek :slight_smile:

9 polubień

13 cali?

Imho nie ma MBP z M1 w innym rozmiarze.

2 polubienia

O faktycznie, nawet nie byłem tego świadomy. Mój błąd.

przyjechały airtagi czyli pierwsza z sześciu zamówionych rzeczy przedwczoraj…
najśmieszniejsze jest to, że nie wiem po co je sobie kupiłem:)

8 polubień

Będzie tu trochę elektroniki, więc pasuje. Wczoraj odebraliśmy klucze do naszego pierwszego domu!

46 polubień

Gratulacje!!

1 polubienie

Przyszedł i jest 13 Pro no i… dupy nie urywa. Przesiadka z 11-ki i zero szału. Stary się robię chyba.

6 polubień

Btw pierwszy ta taki komunikat widzę

Zdejmij ten telefon z palnika kuchenki :slight_smile:

3 polubienia

Odżyła zajawka na bieganie więc…

Nie skorzystam pewnie z połowy rzeczy które on ma, ale fajnie jest mieć opcje :slight_smile:
PS. Jest widżet, który przelicza moje kroki na podróż Froda z Hobbitonu do Mordoru. Jakieś 3000km. Biedny Frodo - na bosaka szedł.

9 polubień

W końcu przeskoczyłem z XS Max na 12 Pro max i nadal się go uczę. Jakoś totalnie umknął mi fakt, że ma on większy ekran, więc pewnie jeszcze kilka dni nim przywyknę.

Dodatkowo dokupiłem Logitech K380, wreszcie nie będę musiał korzystać z klawiatury laptopa podczas grania na kierownicy bo było to mega nie wygodne. Teraz klawa gdzieś pod ręką a laptop doczeka się swojego miejsca, gdzie będzie mógł spokojnie spoczywać z zamkniętą klapą.

4 polubienia

Chwale się…

btw Touch ID to zło

7 polubień