Chwalimy się:📲 Świeże zdobycze elektroniczne

To nie jest tak, że nagle przemalowałem biały głośnik na czarny…

11 polubień

@pawelorzech powinniście pomyśleć o jakimś linku afilacyjnym do Sonosów jako kolejnej formie wspierania podcastu. I badgu na forum „kupił sonosa za sprawą yeswasa”

7 polubień

Pisałem już o tym dawno!

Edit Powinniście sprawić sobie YesWąsowy link afiliacyjny.

Co napisałeś do supportu, że usunęli reklamy? Sam dzisiaj kupiłem Paperwhite z reklamami na promocji na Amazon.de i zastanawiam się co napisać, aby pozbyć się reklam.

Ustawiasz język niemiecki na Amazon.de. Odpalasz czat z supportem. Przeklikujesz się przez automat do konsultanta i piszesz
Ja napisałem tak

Hallo. Ich wollte Werbung auf meinem Gerät deaktivieren, weil ich jetzt in Polen lebe. Aber ich finde eine solche Option nicht.

Użyj po prostu Google translatora i tego wbudowanego w przeglądarkę

1 polubienie

2 polubienia

Odkąd mam magnetyczny uchwyt na telefon do samochodu niestety nie mogę cieszyć się bezprzewodowym ładowaniem :frowning: żebym widział na nim dobrze nawigację musiałem go nakleić na środku cewki ładowania bezprzewodowego xD ehh… czas zrobić przesiadkę na nowego iPhona :joy:

1 polubienie

Udało sie kupic drugi kontroler do PS5 w świetnej cenie - £35 #cebulamocno

7 polubień

Nareszcie. :+1:t2:

10 polubień

U mnie zakupy też w takich klimatach

12 polubień

Ja po prawie roku użytkowania przymierzam się do Jabra. Airpods-y Pro są nie używalne w innej pozycji niż stojąca nieruchoma. :roll_eyes:

1 polubienie

W nagrodę za 5 lat pracy dostałem od firmy voucher na £100. Długo się nie zastanawiałem na co go spożytkuje - Kindle Paperwhite 4

PS. Wiem, że być może w tym roku wyjdzie piątka, ale nie mogłem się powstrzymać :wink:

19 polubień

Ciesz się czytnikiem! Imo jego jedyny problem to microUSB. (No i trochę zbyt niebieskie podświetlenie do czytania w łóżku)

2 polubienia

Wpieniałem się ze mam słuchawki z MicroUSB i właśnie Kindla, i przypadkowo odkryłem dwustronne MicroUSB i już mi to nie przeszkadza

1 polubienie

Ja dziś montowałem szafkę i umywalkę słuchając muzy z Airpods Pro. Nic się z nimi nie działo, siedziały w uszach, a muzyczka grała. :wink:

1 polubienie

jest to trwale?

Mój się zepsuł po 2 miesiącach i więcej nie kupiłem takiego

Mam z Baseusa i używam nieprzerwanie od roku. Do tego zaopatrzyłem w taki moją mamę, też używa od roku. Działa super.

Link

Dokupiłem jeszcze trzymetrowy żeby na kanapie ładować Dualshocka z PS4

2 polubienia

Używam tego samego i również polecam.
Działa idealnie.

w ogóle u mnie w głowie - myślisz kabel, wpisujesz baseus. Bardzo dobre druciki w oplocie robią!!!

4 polubienia