To nie jest tak, że nagle przemalowałem biały głośnik na czarny…
@pawelorzech powinniście pomyśleć o jakimś linku afilacyjnym do Sonosów jako kolejnej formie wspierania podcastu. I badgu na forum „kupił sonosa za sprawą yeswasa”
Pisałem już o tym dawno!
Edit Powinniście sprawić sobie YesWąsowy link afiliacyjny.
Co napisałeś do supportu, że usunęli reklamy? Sam dzisiaj kupiłem Paperwhite z reklamami na promocji na Amazon.de i zastanawiam się co napisać, aby pozbyć się reklam.
Ustawiasz język niemiecki na Amazon.de. Odpalasz czat z supportem. Przeklikujesz się przez automat do konsultanta i piszesz
Ja napisałem tak
Hallo. Ich wollte Werbung auf meinem Gerät deaktivieren, weil ich jetzt in Polen lebe. Aber ich finde eine solche Option nicht.
Użyj po prostu Google translatora i tego wbudowanego w przeglądarkę
Odkąd mam magnetyczny uchwyt na telefon do samochodu niestety nie mogę cieszyć się bezprzewodowym ładowaniem żebym widział na nim dobrze nawigację musiałem go nakleić na środku cewki ładowania bezprzewodowego xD ehh… czas zrobić przesiadkę na nowego iPhona
Ja po prawie roku użytkowania przymierzam się do Jabra. Airpods-y Pro są nie używalne w innej pozycji niż stojąca nieruchoma.
W nagrodę za 5 lat pracy dostałem od firmy voucher na £100. Długo się nie zastanawiałem na co go spożytkuje - Kindle Paperwhite 4
PS. Wiem, że być może w tym roku wyjdzie piątka, ale nie mogłem się powstrzymać
Ciesz się czytnikiem! Imo jego jedyny problem to microUSB. (No i trochę zbyt niebieskie podświetlenie do czytania w łóżku)
Wpieniałem się ze mam słuchawki z MicroUSB i właśnie Kindla, i przypadkowo odkryłem dwustronne MicroUSB i już mi to nie przeszkadza
Ja dziś montowałem szafkę i umywalkę słuchając muzy z Airpods Pro. Nic się z nimi nie działo, siedziały w uszach, a muzyczka grała.
jest to trwale?
Mój się zepsuł po 2 miesiącach i więcej nie kupiłem takiego
Mam z Baseusa i używam nieprzerwanie od roku. Do tego zaopatrzyłem w taki moją mamę, też używa od roku. Działa super.
Dokupiłem jeszcze trzymetrowy żeby na kanapie ładować Dualshocka z PS4
Używam tego samego i również polecam.
Działa idealnie.
w ogóle u mnie w głowie - myślisz kabel, wpisujesz baseus. Bardzo dobre druciki w oplocie robią!!!