brawo Ty:)
działa:)
brawo Ty:)
działa:)
Nie “działa” tylko @pawelorzech rzucił wam quest “a znajdziecie co teraz przestało działać”? Widocznie, nie znaleźliście (jeszcze).
Dalej nie działa…
dalej nie działa
A opowiedz mi co się dzieje, a co się ma dziać? Nie możecie avatara zmienić?
A zobacz teraz?
tak było
tera działa
przy okazji jakiś nowy wygląd centrum powiadomień jest, @pawelorzech jakis update wleciał?
Nic z tych rzeczy, po prostu coś włączyłem w ustawieniach i działa!
Te powiadomienia też - niczego nie klikałem, ale spoko, wygląda to nieźle
Story of my IT career. Dosłownie.
Chociaż nie. Skłamałbym. To tylko pierwsza połowa mojej kariery. Druga połowa zamyka się w zdaniu “czekej, chyba znam typa co może pomóc”.
to u mnie jest tak - “czekajcie ja mam numer telefonu/maila do typa który to zrobi dobrze i jeszcze na tym zarobimy w pytke monet”
Pojawiły mi się klucze w UI
To samo u mnie, ale nie mogę zmieniać tych cyferek
To jakiś błąd proszę państwa, aktualizowałem wczoraj forum, więc standardowo - po aktualizacji mamy coś nowego, co lekko nie działa:)
jak za darmo, to niech zostanie, nawet jak nic nie robi
Małe pytanie techniczne - nie wiem, może głupie - ale dlaczego za każdym razem gdy wchodzę na forum na laptopie, słuchając muzyki na airpodsach z telefonu, przełącza mi słuchawki na laptop? Tylko na forum mi się to dzieje, na innych stronach tylko jak włączę jakieś audio. Troszkę irytujące, przyznaję!
O, nie mam pojęcia, bo forum nie wydaje głosu, więc nie wiem skąd się to bierze. Komuś jeszcze się to dzieje?
Czy Wam też tak patologicznie ciężko pisze się teraz na forum? Klikam jakikolwiek przycisk w okienku do pisania i ono skacze. Przyciski “odpowiedz”, kosza czy plików znikają za klawiaturą. Publikacja posta to dla mnie jakieś randomowe klikanie w przyciski, tak, by dało się kliknąć “odpowiedz”.
Zrobiłem właśnie aktualizację do najnowszej wersji, mam nadzieje, że to pomoże