Nie znalazłem na to miejsca wiec zachęcam do zgłaszania błędów na forum w tym wątku. Bo kilka ich jest napewno odnośnie UI.
To zacznę.
-
Pole edycji/pisania posta wychodzi poza ekran. Nie ma możliwości tego poprawienia na iOS.
-
Dodatkowo okno z zapytaniem czy chce anulować pisanie posta również się rozjechało.
Co tu się dzieje?? ;( pomocy
Może masz jakieś dziwne adblocki włączone?
Czyste Safari niestety
Rozwiązanie jest jedno - trzeba przejść na znane i cenione phpBB by Przemo
@iTadzio a może to przez imię nasze?
Najlepiej byłoby wam opisać i zgłosić ten błąd na oficjalnym forum Discourse albo na ich githubie, bo sam nie naprawię tego problemu…
Dlaczego pod tematami z sekcji “Hyde Park” nie jest pokazana nazwa tej sekcji? Inne tematy mają - typu “Gry” , “Technologia” itd
O, nie zauważyłem. Widocznie nie dodałem opisu co zaraz zrobię.
Edit: o kurcze, ale to jest już dodane. Powinna być kategoria widoczna.
Coś tu się rozjeżdża.
Pierwszy raz widzę żeby ktoś taki UI zrobił na mobile.
Chyba ze to tak specjalnie?
//edit sprawdziłem i to nie jest raczej normalne. Na stronie discource demo dziala jak należy
Dobra pisze nowy post bo chyba znalazłem fixa na to. Trzeba wyczyścić dane strony w ustawieniach Safari lub przeglądarki której się używa. Wychodzi na to, że ktoś się bawił css i mi się źle zcashował.
Jedyne co mogę zarzucić to to, że ikonki wystają poza edytor.
Licznik pokazuje się w tematach, które założyłeś, albo się wypowiedziałeś, albo przeglądałeś przez 4+ minut, ewentualnie zaznaczyłeś, że chcesz dostawać z niego powiadomienia. Nowe wpisy (ogólnie) są oznaczone białym kolorem tematu.
Ale jak kiedyś pytałem czy da się podejrzeć wszystkie nieprzeczytane przeze mnie (nowe) posty na forum to było że niby się da, a tu widzę że ciągle lipa
Wchodzisz tutaj: YesWas | Forum i patrzysz, co jest białe. Po kliknięciu na taki temat forum przewija się automatycznie na pierwszy nieczytany post
Tyle to wiem po prostu w pewnym momencie miałem tak że tu nie było a jak ręcznie kategorie listowalem to było białe