u mnie nie pomogło jbc
Same here Mam wrażenie, że jest nawet gorzej bo belka na dole spada pod klawiaturę bez dotykania. Przynajmniej jest konsekwentna.
Wow, a możecie to nagrać? Jakoś pokazać?
Klawiatura on top, przykrywa przycisk odpowiedzi, załączniki i nie ma jak jej schować, inaczej niż kliknięciem w link na górze i przesunięciem w górę.
Nie mogę załącznika z nagranego ekranu wrzucić, wyślę Ci na telegramie, @pawelorzech
Test pisana po ludzku klikając przycisk odpowiedz.
Łał! Dobrze myślałem, działa ponownie normalne klikanie przycisków!
@pawelorzech w tym wątku
https://forum.yeswas.pl/t/co-kupic/5424/2506
pojawilo się to
Co ciekawe, ja mogę ten wpis edytować
Czy ja dostałem jakieś dodatkowe prawa o których nie wiem? Zostałem Wielkim Archiwistą czy coś?
Jest to dodatkowo płatne?
Dobre pytanie, nic nie zmieniałem przez ostatni miesiąc, więc ewidentnie tak było od dłuższego czasu
No to zostawiamy jak jest i zobaczymy co się stanie
Tadek jakie zostawiamy, jakie zobaczymy co się stanie!? Przecież to jest najważniejszy wątek na tym forum - CO KUPIĆ?! A teraz nic tam nie można dodać. Masz ty rozum człowieku?! Trzeba od razu interweniować, pisać podania, wysyłać protesty. Działać!!1
@pawelorzech, ale nadal nie można wrzucić nowych postów.
już
Bądźmy szczerzy, ten wątek spowodował, że znalezienie polecajek, które wcześniej były w osobnych tematach, jest kurna niemożliwe. Ja bym zostawił tak jak jest
ocho - nie wiem co się stało…, nic nie ruszałem…, nic nie widziałem i nic nie słyszałem. Zarobiony jestem!
Prawda zawsze z człowieka wyjdzie!
Spójrz prawdzie w oczy.
Obaj wiemy że mam rację
Przy dodawaniu klucza Yubikey do konta pojawia mi się taka wiadomość:
Co ciekawe, dodanie passkey do Bitwardena przeszło bez problemu.
Bardzo ciekawe, bo ja dodałem w sumie trzy Yubikeye i wszystkie weszły bez problemu. A jaki to?
Próbowałem z dwoma modelami: 5C NFC i Security Key NFC (niebieski, podstawowy model).