Błędy na forum czyli testowanie na [post]produkcji

u mnie nie pomogło jbc

Same here :cry: Mam wrażenie, że jest nawet gorzej bo belka na dole spada pod klawiaturę bez dotykania. Przynajmniej jest konsekwentna.

1 polubienie

Wow, a możecie to nagrać? Jakoś pokazać?

Dodatkowo całe wino odpowiedzi mi się trochę chowa, tak jakbym zzoomował stronę.

Klawiatura on top, przykrywa przycisk odpowiedzi, załączniki i nie ma jak jej schować, inaczej niż kliknięciem w link na górze i przesunięciem w górę.

Nie mogę załącznika z nagranego ekranu wrzucić, wyślę Ci na telegramie, @pawelorzech

1 polubienie

Test pisana po ludzku klikając przycisk odpowiedz.

Łał! Dobrze myślałem, działa ponownie normalne klikanie przycisków! :tada::tada::tada::tada:

4 polubienia

@pawelorzech w tym wątku

https://forum.yeswas.pl/t/co-kupic/5424/2506

pojawilo się to

image

Co ciekawe, ja mogę ten wpis edytować :smiley:

Czy ja dostałem jakieś dodatkowe prawa o których nie wiem? Zostałem Wielkim Archiwistą czy coś?

Jest to dodatkowo płatne?

2 polubienia

Dobre pytanie, nic nie zmieniałem przez ostatni miesiąc, więc ewidentnie tak było od dłuższego czasu

1 polubienie

No to zostawiamy jak jest i zobaczymy co się stanie

Tadek jakie zostawiamy, jakie zobaczymy co się stanie!? Przecież to jest najważniejszy wątek na tym forum - CO KUPIĆ?! A teraz nic tam nie można dodać. Masz ty rozum człowieku?! Trzeba od razu interweniować, pisać podania, wysyłać protesty. Działać!!1

6 polubień

@pawelorzech, ale nadal nie można wrzucić nowych postów.

już

Bądźmy szczerzy, ten wątek spowodował, że znalezienie polecajek, które wcześniej były w osobnych tematach, jest kurna niemożliwe. Ja bym zostawił tak jak jest :smiley:

2 polubienia

xD

Mogę edytować post dearchiwacyjny

1 polubienie

ocho - nie wiem co się stało…, nic nie ruszałem…, nic nie widziałem i nic nie słyszałem. Zarobiony jestem!
Prawda zawsze z człowieka wyjdzie!

5 polubień

Spójrz prawdzie w oczy.

image

Obaj wiemy że mam rację :smiley:

1 polubienie

Przy dodawaniu klucza Yubikey do konta pojawia mi się taka wiadomość:

Co ciekawe, dodanie passkey do Bitwardena przeszło bez problemu.

Bardzo ciekawe, bo ja dodałem w sumie trzy Yubikeye i wszystkie weszły bez problemu. A jaki to?

Próbowałem z dwoma modelami: 5C NFC i Security Key NFC (niebieski, podstawowy model).