Błędy na forum czyli testowanie na [post]produkcji

Już działa:)

Ewidentny error forum, bo w tym samym temacie live są osadzone we wcześniejszych postach i na innych stronach też się osadzają. Pawle napraw plsss :pray:t2:

1 polubienie

Podobno może to być z powodu bana, chociaż sprawdźmy.

1 polubienie

@pawelorzech Czy ten serwer obsługujący obrazki ma jakąś blokadę regionalną? Bo jestem w Turcji i zdjęcia w postach wyglądają tak:

2 polubienia

Tylko na Rosję i Koreę Północną, więc powinno normalnie śmigać…

Czyli wszystko się zgadza.

4 polubienia

Dobra, nie ma tematu, to hotelowa sieć wycina, po sieci komórkowej obrazki działają elegancko. Dziękuję.

2 polubienia

IMG_2784

A ten wąs to u każdego tak wygląda czy to tylko u mnie? Bo utrzymuje się już jakoś z tydzień albo dwa, ale może to kwestia bety ios17

U mnie jest taki

Błędy na forum czyli testowanie na postprodukcji - Dyskusje o serwisie - YesWas  Forum

Beta. Mam to samo.

Potwierdzam kwestia bety. Emotki też się złe wyświetlają i to nie tylko na forum

1 polubienie

Tak w środku obiadu wyłączyć forum…

Jakieś RCA będzie?

No ja żem kliknoł i wyłonczył. Tak w skrócie, ale już się nie zapowiada na jakiekolwiek downtime’y. Wszystko co miało się wydarzyć z forumem (przenosiny na nowy serwer i wpięcie CDN) jest zrealizowane, mogę ten temat zamknąć w szufladzie, zakopać kilogramem soli i żyć szczęśliwie

7 polubień

dla nas to się po prostu szybciej klikają tematy i ładują obrazki ale dla Pana Pawła to postawienie :white_check_mark: przy tasku mającym już pewnie z 9 mies. Takwięc gratuluję tego uczucia!!! :facepunch:

12 polubień

DOKŁADNIE tak, to jest taka ulga jakbym kamień nerkowy właśnie usunął

9 polubień

To tylko u mnie czy u innych też forum wygląda inaczej?

U mnie jest jak było

Sprawdziłem, to sprawa Edge na Androida… Coś wymyślili dziwnego…

1 polubienie

Jedyne co można dodać

3 polubienia