Możesz zmienić domyślną wyszukiwarkę. Czy to nie o to chodzi?
nie, to jest najmniejszy problem
kalendarz, poczta - gugielowya
dodatkowo nie potrafię żadnych ustawień oprócz rozszerzeń w tym czymś znaleźć:)
To jest ostra beta, co sami napisali nawet w mailu z invitem, więc nie ma tu co oczekiwać że wszystko będzie od razu działać i będzie dostępne.
Gdzieś mi to musiało umknąć ale niestety na Windowsie roboczym nie potestuje jeszcze bo Arc działa na razie tylko z Win11
spoko ja tylko piszę o tym co mnie na dzień dobry odrzuca:)
uuu to lipa ja tez tylko na 10ce smigam
Póki co zapro się skończyły
pytanie do użytkowników wersji windows, ma ktoś problem z zalogowaniem się do bitwardena przy wykorzystaniu klucza yubikey?
Po potwierdzeniu klucza na stronie bitwarden nie przenosi do rozszerzenia.
btw. Czy można widzieć w Arc rozszerzenia tak jak w chrome itd. czyli po prawej/lewej stronie aby wejść w szybką interakcję z nimi?
Nie wiem czy na windowsie jest tam samo, ale na macu można sobie rozszerzenia przypiąć i wtedy będą widoczne w tym miejscu jak na screenie
Musisz przypiąć min. 4
Ok, ale nadal wyświetlają się, jak przestają się mieścić w pasku z adresem… A to powoduje, ze musiałbym domyślać się, co mam otwarte
w windows wygląda to tak
obecnie widzę, że przypisanie nie działa, oraz także nie widać tych rozszerzeń tak jak to pokazał @Artur_Morawski na swoim screenie obok adresu, nic trzeba czekać na kolejną wersję:)
Czy na Macu jest możliwość zamiany kolejnością utworzonych Spaców?
Also, czy ktoś znalazł już jakąś listę skrótów klawiszowych na windę?
Nadal nie odkryłem w jaki sposób mogę zmieniać szybko otwarte karty, a scroll boczny MX Mastera 3 działa nieprecyzyjnie.
Od jakichś 5 minut korzystam z tej nowej funkcji Instant open i jest doskonale, nawet wchodząc do tego wątku na forum nie musiałem bezpośrednio wchodzić na forum, wyszukiwać na nim tego tematu, tylko od razu w arcu wpisałem “Wątek o arc browser na forum.yeswas.pl” (po polsku) i od razu przeniosło mnie do tego tematu.
ja mam z nimi takie “bardzo mi się podoba to co robicie: atmosfera, komunikacja, pomysły. Ale mój mały polak, ten schowany pod wątrobą zastanawia się gdzie jest haczyk, kiedy i ile przyjdzie mi za to zapłacić oraz skąd mam wiedzieć, że te strony, które dla mnie wybrałeś są najlepsze i w ogóle to co o tym decyduje?”