AI in UE:
Każdy Autoryzowany powinien przyjąć.
Z tego co wiem to nie trzeba dowodu zakupu bo gwarancja dopisana jest do urządzenia.
To chyba tak działa, że jest rok gwarancji producenta więc można wysłać na adres Apple lub zanieść do iSpot czy innego przedstawiciela. Po upływie roku jest rękojmia i wtedy zanosimy do sklepu gdzie kupiliśmy.
tu ktoś chciał “od ręki” więc poleciłem salon autoryzowany premium bo będzie chyba najszybciej, choć wymiana czy naprawa USB i tak nie będzie chyba najszybsza ale pewnie szybciej niż RTV albo wysyłać do Apple
Podstawowy AC tak, ale plusa juz nie.
nawet kciałem kliknąć dzisiaj tego nowego imaca, pytam Karoliny czy kce, żeby się odczepiła od mojego potfroa a ona mówi pff 24" to chyba żart:(
i jak nie ma racji jak ma racje?!
no i pokazali też miniacza z M4
jakby mu nic nie dokładać do bazy 16/256 to 2999 jest dobrą ceną
Za 32 GB RAM musisz dopłacić 2/3 wartości całego sprzętu xD
tak, a o co chodzi
XͯDͩˣᴰ
ale w sumie spójrzmy tak, zdwukratniasz pamięć do 32/512 i masz dwa razy droższy sprzęt, proste
Kupisz dwa, spinasz w klaster - to porty, i procek wychodzą gratis
A ja się zastanawiam nad zakupem wersji Basic. Podłączyć do tego macierz z dwoma dyskami i trzymać lokalną kopię danych i zdjęć z iCloud + jako exit node Tailscale.
Bo kupowanie wersji 8TB to żart
Niewiele tracicie póki co. Gdyby nie ChatGPT to ciężko byłoby rozróżnić Siri mądrą od Siri głupiej.
Doceniam każdą jedną ikonkę
kurde nie widze zawartosci postu…
ale ze niby mozna siri spiac z chatgpt?
edyta:
juz widze blokera musialem wylaczyc
Jeśli Siri nie jest w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie, możesz je przekierować do chatGPT.
Apple podpisało umowe z openAI.
Z tego co pamietam, domyślnie używany jest model 3.5, ale po uiszczeniu opłaty, będą dostepne nowsze modele
szkoda ze nie można podpiąć zamiast tępej dzidki odrazu chatgpt z płatnym planem:(
Ja bym jednak wolał, żeby nowa mądra siri była w stanie na tak proste pytanie odpowiedzieć.
Teoretycznie możesz. Wystarczy od razu zacząć od ask ChatGPT