czy ja dobrze rozumiem, że jak trzymam sobie jakiś film np. na OneDrive, to po opłaceniu premium Infuse może go stamtąd streamować i odtworzyć na Apple TV?
ta
Przynajmniej jest z tego news. O Androidach nawet w dużych mediach nie wspominają, bo szkoda klawiatury zużywać ¯_(ツ)_/¯
Moj iphone nie jest kompatybilny (a szkoda bo mini wydaje sie idealny do tego rozwiazania). Ale w przyszłym roku jak zmienie aparat to to kupuje! Nie ma znaczenia cena. Ja jestem starym bb’owcem (mam jeszcze 2 w szufladzie) i honor mi nie pozwala tego nie kupic! Dzieki mordeczko za cynk :*
fujka, bb największy badziew jaki można było dostać służbowo w pracy. nienawidziłem tych telefonów:)
Ciekawostka, na którą natrafiłem w sumie przypadkowo - czy wiecie, że iPhone 15 ma ładowanie zwrotne także BEZPRZEWODOWE?
… ale nie wiem czy działa to z czymś innym niż applowy Battery Pack
sprawdziłem z słuchawkami teraz i nie bangla, przyczepiają się ale nie ładują.
W spojlerze napisałem przewrotnie, że działa chyba tylko z Apple Battery Pack i to też pewne warunki muszą być spełnione - USB-C ładowanie do iPhone - magnetycznie podpiąć battery pack - jak bateria telefonu zostanie naładowana na 100% to rozpocznie się ładowanie battery packa (bezprzewodowo). Dosyć specyficzne użycie i raczej jako ciekawostka.
Ale dwa fakty (czyt. ciekawostki) pozostają faktami:
- iPhone ładuje zwrotnie bezprzewodowo
- Battery Pack, który oficjalnie ma wejście tylko lightning - można ładować nie posiadając kabelka lightning, usb-c only.
tak samo to działa nawet w iphone 12 mini. Co ciekawe. Jak chcesz szybciej naładować powerpack ale jednocześnie telefon to lepiej jest ładować telefon na kablu i żeby oddawał energię do PP niż wtykać złącze do PP i ładować iPhone.
O, czyli to nie jest cecha unikalna 15 jako takiego tylko tego battery pack + magsafe. Fajne.
PS. Tylko, że w przypadku 15 pozwala się pozbyć kabla lightning jeśli w określonym setupie służył jedynie do ładowania battery packa i airpodsów (skoro i jedno i drugie można doładować wireless).
PS: oczywiście, że na andronidzie to jest dostępne od 100 lat, ale użyłem tego osobiście raz
Jak kolega chciał podładować ajfona a nikt nie miał kabla lightning. IMHO gimmick bez znaczenia
duzo bardziej przydatna jest ladowarka na ktorej laduje bezprzewodowo jednoczesnie telefon i sluchawki: Samsung EP-P5400
I ma fajny kolor.
Brzmi to jak żart biorąc pod uwagę, że ja swoje airpods pro ładuje bezprzewodowo swoim samsungiem zawsze jak nie chce mi się zastanawiać gdzie jakiś kabel lightning mam. Nie rozumiem takiego ograniczania w obrębie jednego ekosystemu.
ja też, chociaż nigdy mi nie przyszło do głowy ładować airpodsy telefonem:)
Tez bym tego nie robił jakby miały taki sam kabel ładowania jak wszystko inne w moim domu
Zalej problem pieniądzem
Niestety mam pro jeszcze pierwszej generacji, ale nie wykluczone, że jak wyzioną w końcu ducha to wlecą właśnie dwójki (czy które tam aktualnie będą w sprzedaży)
@Tadek pa