I pytanie numer 2: a nie mogę zamiast subwoofera i dwóch tych One kupić takiego Arca i dwóch Five? To się da sparować?
Nie ma desyncu, a jakby się takowy pojawił, to są ustawienia do modyfikacji opóźnień (ale u mnie wszystko śmiga). To się podłącza w 90% przez wifi. Soundbar podłączasz do TV bezpośrednio kablem (HDMI Arc, bardzo ważne, żeby go mieć!) i… i gotowe.
No właśnie problem jest taki, ze ja cała tv oglądam przez ATV, wiec nie wiem jakby to się wszystko sprawdziło. Bo z HomePodami to pudełko opóźnia obraz, żeby laga zrekompensować i tu się w mojej głowie pojawia problem, jeśli coś jest na kablu, a coś bezprzewodowo.
Coś czuje, ze to może być niezły kocioł. Z drugiej strony to wifi, a nie Bluetooth.
No nic, będę się tym martwił jak HomePody już tak poumierają na smierć przez zapomnienie.
Nie sądzę, że to jest problem. W sensie, że to będzie źle działać. BTW. Zobacz jak w USA, ale w PL masz 100 dni na zwrot w razie czego. Więc możesz wziąć, a w razie czego jak będzie słabo - oddać i luz
U mas to wszystko można oddać
Piotrek, to Ty mieszkasz w USA? kiedyś moje mokre marzenie, dziś totalny meh…
Sonos wymaga Arcs, aby współpracował w TV jakby był wbudowanym głośnikiem. Wtedy działa naprawdę przednio.
No to mniej więcej u mnie to samo.
Kiedyś już Dem3000 w swoim specyficznym stylu o tym opowiedział: ALARM PIACH SIĘ KOŃCZY NA ŚWIECIE - YouTube
Pamiętam, że w jednej z książek Jeremy Clarkson napisał coś w stylu: “Fajny kraj do mieszkania, ale człowiek musi sprzedać dom, jak dostanie grypy, żeby zarobić na leczenie”.
Przesłuchałem sobie odcinek i zakupiłem Beam’a. Stwierdziłem, że do Arc (a raczej narzeczona mnie zniechęciła ) jest po prostu za drogi, a będę chciał na pewno system rozbudować o Symfoniski
@pawelorzech Jesteś złym człowiekiem!!!
Będzie pan (i pani!) zadowolony
Jako użytkownik Beam i Symfonisk x2 mówię - DOBRY WYBÓR!
Potwierdzam. Będzie pan więcej niż zadowolony!
Od dobrych kilku odcinków słuchamy o szaleństwie zakupowym @pawelorzech
Gdzie jest Dyrektor Finansowy? Czy wszystkiemu jest winny @AndrzejKotarski , czy @6ghost9 moze na to spokojnie patrzeć?
Co myśli Klaudiusz? Czy Roksana wyśle wiadomość do Miguela?!
Wszystko to w następnym odcinku!
P.s. Cieszę się, ze Orzeszka uszy już nie będą karane tylko delikatnie smyrane z każdym wydobywającym się dźwiękiem. Znowu wydał a jak by nie wydał to by stracił!
Potwierdzam, że dokładam się do winy. Nowy dyrektor finansowy, to nowe zasady.
o, to widze ze mamy podwojny coming out
It’s business.
Paaaaanie, byle do wyborów a potem kolejni będą się martwić
Tzw „cukinia wyborcza”.
Dobrze rozumiem, że podpinasz toto do źródła dźwięku i możesz na to castować z dowolnego urządzenia? Czy to gorączka przeze mnie przemawia?