Miałem coś napisać w tym temacie, ale nie mogłem się zebrać, bo w sumie to moją ciekawość zaspokoiłeś. Na chwile obecna nie mam więcej pytań. Chciałem wiedzieć, jak sobie poradziłeś, czy się przygotowywałeś, czy skoczyłeś na gleboką wodę i w sumie to wszystko dostałem.
Zreszta sam wiem trochę, jak to jest się wyprowadzać z Polandii, choć u mnie wyglądało to inaczej, bo do transferu potrzebowałem wizy, która na szczęście praktycznie poza jedna rozmowa w ambasadzie załatwiła mi firma.
Wyszedłem z założenia, ze pewnie pracujesz w branży fintechowo-bankowo-technologiczno-telekomunikacyjnej i jak Twój projekt będzie gotowy, to się dowiemy więcej.
Sam zreszta dobrze wiesz, ze słuchacze przywiązują się do prowadzących. Tak, jak mało mnie obchodzi, że Peter McKinnon ma nowe biuro, a Casey Neistat może się kiedyś wyprowadza z NYC, tak to, co się dzieje w Waszym, czy innego Armenta albo Viticciego życiu mnie interesuje bardzo. To dlatego podcasty są takie super. Bo słuchaczom zależy.
W sensie, ze hmm… martwię się o Was, jak coś idzie nie tak
Trzeba tez zachować umiar w dzieleniu się informacja, dlatego nie mam ciśnienia żeby wiedzieć więcej, niż powinienem.
Także jak bedziesz gotowy a Twój produkt będzie out, to czekam na cześć drugą, ale do tego czasu dzięki za poświęcony w odcinku na to czas. Gdyby nie to forum, to pewnie ten temat prędko by się nie pojawił
Dzięki, nie wiem czy miałeś taki zamiar, ale bardzo to miła wiadomość jest. Taka naprawdę wholesome!
W kwestii branży - technologiczna jak najbardziej, telekomunikacyjna mniej. Akurat teraz poszedłem w… motoryzację! I tyle. Jak się powiedzie coś więcej to będę się chwalić. Bo będzie czym, tak czuję