Już nie wpłacamy! W sensie chyba się nawet nie da wpłacić. Będzie opcja na to już niedługo. W przyszłości. Spokojnie
Chyba jest inaczej. Ja się cieszę, że mogłem dorzucić swoją cegiełkę
Edit: Nie załapałem się na poprzednią zbiórkę. A chętnie bym wspomógł, tylko miałem opóźnienie jeśli chodzi o słuchanie odcinków
Dodałem wam rangi. Usuwam link z 1 posta, żeby nikt nie przelewał już kasy
A dlaczego nie wpłacać? Forum jest fajne, bez nachalnych reklam. To ja wpłacając chcę przedłużyć jego żywotność, a jak pisałem, na pierwszą zbiórkę się nie załapałem, bo słuchałem podcastu z opóźnieniem.
Czyli naprawiam swój błąd
Dobrze, dziękujemy przejdzie kasa na forum. Nie martwmy się o to. Po prostu jest już dużo kasy na nie i nie ma po co jeszcze więcej wpłacać.
Uwaga:
Lada moment będzie okazja do wpłacania pieniędzy na podcast. Regularna. Będzie dobrze. Prosimy trzymajcie pieniądze i za miesiąc będzie gdzie je wydawać. Za miesiąc.
za miesiąc to nikt nie chce wydawać bo gwiazdka idzie
Tak to ja Tadek wpłaciłem
Akurat ja place za abonament - nie mam opcji nie placic tak naprawde
Jesteś unikatem! I absolutnie nie ma się tu czego wstydzić!
Tak nie do konca W UK nie ma opcji nie placic. Wystarczy ze zakupisz cokolwiek co odbiera wizje, to sklep przekazuje twoje dane do odpowiedniej instytucji i po 2 tygodniach przychodzi rachuneczek. Musisz sie tlumaczyc jak nie masz podlaczonego do anteny. A nawet wtedy moga sie czepnac bo jak masz smart TV to i tak trzeba placic. takie prawo wprowadzili jakies 2 lata temu. Mozesz ogladac iPlayer i inne tego typu rzeczy przez internet, i masz za to placic
A… no w UK to inna sprawa. Za BBC bym płacił. Za TVP nigdy. Nigdy przenigdy! Never!
Zresztą… i tak nie mam anteny więc nawet gdybym chciał to bym nie obejrzał.
Jak to nie ma opcji nie płacić? Ja mam tv, bez telewizji podłączony tylko do ps4 i nie płacę. To ze masz w tv opcje iPlayera (na ps4 tez chyba mam) nie oznacza, ze go używasz. I Ci tego nie udowodniedit: jak oglądasz tylko Netflix/hbo/amazon prime itp. = nie płacisz abonamentu
@Krystian tez tak mialem przez kilka lat. Przysylali lisciki, nawet raz smutni panowie mnie odwidzili i nic mi nie zrobili bo mialem wsztsko poodlaczane.
Ale teraz moja zona lubi sobie iPlayer wlaczyc czasami. Wiec majac doswiadczenia z poprzedniego razu wole zaplacic za to.
To naprawde nie jest warte kombinowania
Zgadzam się. Wychodzi jakieś 10£ miesięcznie i jest spokój