Jaki tam serwer. Jak dobije do tysiaka, to forum się zwija, a @pawelorzech wymienia X na XS.
Uu, jak chojnie Łukasz. Teraz to mu na pokrowiec starczy!
Jaki tam serwer. Jak dobije do tysiaka, to forum się zwija, a @pawelorzech wymienia X na XS.
Uu, jak chojnie Łukasz. Teraz to mu na pokrowiec starczy!
Trzeba było tak od razu, to bym wrzucił coś jeszcze
@pawelorzech mogę Ci dorzucić te używane earpodsy, o których pisałem w innym wątku to sobie opchniesz po kilka zika lda OLX zawsze się dozbiera do XS / XI(?)
BTW. Silnik ARKi3 będzie działał tylko na A12+, więc kto używa ten używa i będzie musiał wymienić telefon
Jestem. W. Szoku. Jesteście wszyscy chorzy. Ot co! Jak usiądę do komputera to dam wszystkim rangi. Wymienię też tych, których nie mogę znaleźć.
No i tysiak pękł
No i nie mam za bardzo co powiedzieć lol
Należy wam się po tylu świetnych odcinkach podcastu❤️
Wszystko potoczyło się tak szybko, że nawet nie zdążyłem się dorzucić. Czuję się teraz odosobniony…
A tak poważnie, @pawelorzech pomyślcie o Patronite lub innym tego typu serwisie. Gór złota pewnie z tego nie będzie, ale za Waszą pracę i zaangażowanie z @6ghost9 należy Wam się stałe, choćby symboliczne wsparcie, nawet jeśli starczy tylko na kawę raz w tygodniu, by przy niej usiąść i zastanowić się nad następnym odcinkiem podcastu
Ej poczekaj… to jest zrzutka na serwer, a nie gratyfikacja za pracę c’mon. Gdyby za robienie podcastu mieli uzbierać 1000 to bym pomyślał, że wystawiamy im avatara, który do niedawna miał @piotrek69
@pawelorzech kup ładniejszy serwer, zaszalej!
A tak na poważnie, to faktycznie Piotrek dobrze gada, ustawcie patronite’a albo coś w formie zrzutki żeby zapodać za to, że jesteśmy z Wami i tyle.
Osobiście, nie przepadam za regularnymi zobowiązaniami, bo nie chcę mieć kolejnej subskrypcji. Wkurwia mnie ten świat digitalowy A.D. 2019, że tak jest ustawiony. Wolałbym jednorazowo ‘wykupić’ sobie dostęp / wesprzeć np raz na rok. Np wpłacam coś . Powiedzmy chcę Wam postawić kawę w miesiącu to płace od razu na 24 kawy i na rok jest spokój.
Akurat Patronitus jest od dłuższego czasu już, ale mam wrażenie, że tak zwyczajnie nie mieliśmy pomysłu na niego. W sensie - @piotrek69 już wspominał o tym, że chciałby dostawać ekstra kontent np. i to jest absolutnie sensowny pomysł!
Dlatego teraz pracujemy nad odświeżeniem formuły Patronite i faktycznie może jakieś ekstra nagranka, może jakieś wideło… Kombinujemy - ale jakby co to jesteśmy tu:
Tylko nie idźmy drogą regularnych wpływów please… zróbcie coś jak Arment - raz do roku i przypominajka przed rocznicą, że kawka była dobra, ale kolejny rok się zbliża, więc jak chcesz to wesprzyj.
Można przelać raz na Patronite albo ustawić kwotę która ma się przelać i koniec. (Raz ktoś tak dał nam 2,5 tysiąca, przez 5 miesięcy po 500zł)
Jasne, przy rozkminie to przemyślimy, żeby była tak opcja.
Szaleniec || Blake Carrington || ktoś kto Was po prostu kocha. Nie ma innej opcji. Ja Was szanuję i chętnie dam ze 300 stówy na rok, ale tu moja granica pewnie by się kończyła bo czułbym się nie członkiem fajnego community, a elitarnego klubu golfowego a do takich nie chcę przynależeć
To było szalone, ja do dziś myślę, że ktoś się pomylił
Ok. Wysłałem rangi wszystkim, których mogłem znaleźć, wciąż czekam na wiadomości od…
Proszę dajcie znać, żebym mógł dać wam odpowiednie rangi!
Wszyscy jesteście chorzy, ot co.
Właśnie wypłaciłem 1170zł, które teraz przelewam na serwer i domenę. Jak przeleję, to wrzucę wam tutaj rachunki, żebyście widzieli, że nie kradniemy.
@pawelorzech pamiętaj potrącić 10% dla siebie i @6ghost9 na jakąś dobrą kawę/czekoladę
Od tego jest patron który istnieje od … nie wiem kiedy - @pawelorzech może powie
Ja uważam że zrzutka na forum a nagradzanie (w takiej czy innej formie) za podcast to dwa różne, osobne tematy - zwłaszcza że na tym forum jest ciekawie nawet dla ludzi którzy nie słuchają podcastu
Yes. Dokładnie tak jest. Z tej kasy nie dotykamy nic, ani grosza. Patrona wydajemy na głupoty. To idzie prosto na domenę + serwer. Jak tylko wszystko się opłaci to wrzucę faktury.
Gdzieś kiedyś w podcaście było coś o fundowaniu kawy w jakiejś apce - o to bym się zastanowił, bo przyznam że niektóre odcinki zasługują na kawę
Idealnie gdyby się dało kawę postawić nie obu prowadzącym a pojedynczo - bo może będę miał ochotę nagrodzić tylko jednego?