Wiedźmin IV - pierwszy zwiastun

No i jak wrażenia, myly Państwo?
Ale że naprawdę Ciri? Ale jakto dziewczyna wiedźminem? Ale nowy wiedźmin bez próby traw / lub po próbie (?) bo pije eliksir i wali Znakiem? Ale że faktycznie idziemy w “silne i niezależne kobiety”? Ale że nie będzie generatora postaci?
!Gdzie jest Gerwant?

Filmik jest w sumie ładnie pokazanym ciągiem dalszym Trójki: może kilka lat później, klimat ten sam, wiesniaki takie same zjeby, potworki może większe i straszniejsze. Jakoś tak jaram się i jednocześnie nie - no wiedźmakowy kot Schrödingera normalnie.
PS: Fajoski ten myk z łańcuchem podczas walki.

2 polubienia

I tak ogram

2 polubienia

Jak utrzymają taki klimat, to będzie nad czym się pochylić.

5 polubień
3 polubienia

Cinematic wiglada pięknie. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć faktyczny gameplay.

Grane będzie mocno.

A :poop:burza na wypoku i polskim Shitterze? Żałosna i nie tracę swojego czasu, żeby się przejmować takimi lamentami

2 polubienia

Będę grał jak wyjdzie. I nie widzę problemu z tym, że kobieta ¯_(ツ)_/¯

2 polubienia

bede gral w gre:)

1 polubienie

To będzie TA GRA, dla.której wymienię prosiaka :slight_smile:

#pcmr rox:)

sddefault

3 polubienia

Lary Croft dały radę to i Ciri da, musi - Wiedźmin został przecież Wiedźminem 40k.

Filmik ładny, ale obejrzyj sobie filmik do W3 sprzed 10 lat - też trzyma poziom całkiem nieźle.

To z łańcuchem to akurat trochę porażka … wysuwa z rękawa jakiś łańcuszek 30cm, rzuca a po chwili ma 20 metrowy łańcuch oplatający łeb stwora. No tak, magia.

Kowal jak zwykle nie zawodzi

5 polubień

3 polubienia

Fajny trailer. Pierwszhy trailer do CP2077 mnie zamordował i uwielbiam go do dziś a ten po prosty jest fajny. Tako jako i Wiedźmin 3 był po prostu fajny. Ogram na pewno ale jakieś 6-7 lat po premierze jak to było z trzecią częścią. Oczywiście kibicuję REDom jak cholera żeby gra była świetna, żeby się podobała, żeby sprzedaż przebiła 50 baniek i żeby znów na akcjach dało się zarobić…

1 polubienie

5 polubień

Widzę, że kolega stosuje tę samą metodę co ja :joy:

Developerzy nas nienawidzą.

3 polubienia

P.S. Bardzo się cieszę, że przyjdzie mi grać kobietą. We wszystkich grach. w których się tylko da gram kobietami.
Ostatnio robię 40 godzin tygodniowo w Factorio… muszę zobaczyć czy da się grać kobietą…

1 polubienie

ja bede gral pewnie w dniu premiery i jak bedzie EK to napewno zanabede zeby 1-3 mialy towarzystwo:)
i preorder bedzie tez:)

1 polubienie

Jak będzie w game pass na premierę i do tego w Cloud gaming to ogram pierwszego dnia.

nie bedzie w gp, w gforce now pewnie tak.

1 polubienie