Wakacje all inclusive

A jaka masz procedurę sprawdzania? Ja z reguły sprawdzam na Google i booking opinie z ostatniego pol roku

Przeważnie latam z TUI, oni mają recenzje na swojej stronie. Dodatkowo Google, booking etc. Im więcej tym lepiej.

1 polubienie

Ja po takich recenzjach pojechałem z bookingu zamiast all inclusive

nasze lokalne biuro to agregat innych biur podróży i w pierwszej kolejności proponują i pokazują miejsca w których sami niedawno byli i są w stanie potwierdzić jak wygląda rzeczywistość

a rzeczywistość to czasami imprezy najebusów nad basenem do 2 w nocy albo podlewanie ś̶c̶i̶e̶k̶a̶m̶i̶ ̶ recyklingowaną pachnącą-inaczej wodą roślinności na terenie hotelu

Pro tip, który moja żona wykorzystuje przy sprawdzaniu miejsc - patrzenie na instagramie, co wrzucają ludzie, którzy właśnie są w danym miejscu.
Działa to zaskakująco dobrze :blush:

4 polubienia

i YT :wink: teraz masa “influ” jest i ludzi którzy nagrywają swoje wakacje tak po prostu wiec można zobaczyć jak faktycznie wyglada hotel i jego okolice faktycznie a nie jak te 5 zdjęć jednego wyremontowanego pokoju pod publikę

1 polubienie

Nie przesadzacie trochę? Przecież to poniżej tysiąca złotych za dobę. W miarę porządny sieciówkowy hotel kosztuje min sześć stów za dobę. Przecież nikt nikomu nie każe jechać na trzy miesiące.

1 polubienie