Podzielcie się - jaki jest wasz ulubiony odcinek? Może taki, który zapadł wam w pamięć? Albo taki, który po prostu was rozbawił?
Hihi. 69. 69 69 69. 69 69 69 69. 69. Hihihihihihihihihih. Huhuhuhuhuuhuhuhu. Hihihihihihihihihi.
Oczywiście.
Najlepszy był pierwszy, który odsłuchałem. Nie miałem pojęcia kim są prowadzący, zachęciła mnie rozmowa o łomży(nie miasto)
Ja tam uwielbiam odcinek 200 z nowym intro i masą radości.
A cała moja historia z YWP zaczęła się od “a włączę jakiś losowy podcast o technologii do grania w Breath of the Wild” no i tak już słucham od dwóch lat prawie.
aaaa cornhub., w pełni się zgadzam. Choć było ich trochę. Z marszu i z pamięci trudno :-)))
Król jest tylko jeden
Pokaż stópki też jest wysoko.
Ja zacząłem słuchać od podcastu o paskach do Apple watch. Pomyślałem że jeżeli ktoś tak dużo potrafi gadać o paskach w jakichś chorych cenach do tak badziewnego zegarka, jakim był wtedy AW, to muszą być fajni goście. A poza tym kosiłem trawę i nie chciało mi się sięgać po telefon aby zmienić No i to był jedyny polski podcast w którym mówiono o Androidzie (i chyba nadal nie ma tu wielkiej konkurencji).
W tej chwili nowy odcinek zawsze ląduje na samym początku kolejki mimo, iż słucham wielu innych.
Właśnie skończyłem słuchać całego backlogu YWP. Miałem do nadrobienia 233 odcinki, z czego do marca przesłuchałem około 30. Ponad 200 odcinków przesłuchałem podczas tej izolacji. Pandemia już zawsze będzie mi się kojarzyła z głosem @pawelorzech i @6ghost9 w mojej piwnicy.
Polecam każdemu, fajnie słychać progres w jakości podcastu.
To był 200 odcinek ? To ile ja tych odcinków przesłuchałem ?!
Niewiedzę odpowiedniego tematu na to co napisze, wydaje mi się ze ty będzie najbliżej, ale może jestem ślepy bo prowadzę auto
Pomysł na temat odcinka:
Czy wybierając jaka aplikacje użytkowa używać sprawdzacie skąd jest? EU/USA/Rosja… .czy ma to znaczenie? Jak to teraz wyglada na waszych telefonach.