Ale wymaga mega gimnastyki. Musicie sobie zainstalować… PUBG Mobile. I będziecie musieli podać googlowi numer karty.
Szczerze mówiąc to nie wiem, jaki jest normalny trial w Polsce, wiec może to żadna okazja. No ale pisze tak czy siak, bo mój szwagier-gracz postanowił zbombardować nam grupę na iMessage tym „niesamowitym” odkryciem.
Trzeba wejść gdzieś w eventy i znaleźć to poniżej i tam jest podobno jakiś link.
Nie. Nie warto. Może się opłaca, ale nie warto.
Warto mówić firmom „halo, tu jestem. Tu płace. Nie zaniedbujcie tego rynku”, żeby nowe produkty i usługi się pojawiały i żeby pojawiały się szybko.
Może i tak, z tym, że Argentyna to dla Google takie samo za*upie jak Polska. Tylko ceny dla nas lepsze (swoją droga jeszcze troszkę lepsze były dla Turcji i bodaj Egiptu, ale server vpn w Argentynie był wyżej ma liście )
Nie sądzę również, żeby uruchamianie miliona kont trialowych zmieniło coś w tej kwestii.
Ale ja nie dlatego to wrzuciłem. Wrzuciłem dla tych, którzy się męczą z reklamami bo im żal 20zl. Niech zobaczą jaki świat może być piękny, a w lutym może zaczną płacić.
Zwłaszcza ze tam jest informacja, ze to tylko do 28 grudnia.
To ja jestem chyba frajerem płacą za YT Premium pełną polską cenę. Obawiam się jakiegoś bana czy innych sankcji na moim NAJWAŻNIEJSZYM I GŁÓWNYM koncie w intrenecie.