Wspaniały to był odcinek. Dusiłem się ze śmiechu razem z Oliverem.
To zależy. Każdy odcinek ma innego hosta. Akurat dobrze trafiłeś
Ale warto wszystkich słuchać, bo część żartów (jak ten z ojcem Colberta) odnosi się do poprzednich odcinków.
Reply All umarło ale nie usunąłem subskrypcji w PC.
Dziś się zorientowałem że jest tam coś nowego.
Wygląda na to że PJ wrócił z innym podcastem
Ale tak bez szalu ten podcast. Z tych odcinków, które wyszły to tak naprawdę podobał mi się tylko ten o wodzie w samolocie, a reszta to taka meh. Nie jakaś super zła, ale co najwyżej poprawna.
Przesłucham, ocenię. Z tego duetu i tak wolałem Alexa, ale co tam
Wygląda na to, że Heavyweight wylądował w otwartej dystrybucji:
Here’s a taste of what’s in store. Season 8 begins October 5th. Listen on Spotify or wherever you get your podcasts.
Super, ale jeśli ten nieoficjalny feed dalej będzie aktualizowany, to ja chyba z nim zostanę, bo tam było z wyciętymi reklamami
Nieoficjalny feed?
Jakiś bardzo miły ktoś to zrobił, jak heavyweight stało się spoti exclusive.
https://heftyanchor.wordpress.com/category/heftyanchor/feed/
“No episodes found.”
A propos fajnych podcastów, to dla mnie “odkryciem” (bo ciężko za odkrycie uważać jeden z naj bardziej popularnych podcastów około technilogicznych) ostatnich tygodni jest Hard Fork. Idealnie uzupełnia Vergecast. MKBHD niby mam w backlogu, ale większość odcinków nawet nie słucham. Zostawiam sobie tylko te pokonferencyjne.
Dodałem teraz do Apple Podcasts ten feed i odcinki są, ale z jakiegoś powodu automatycznie są zaznaczone jako przesłuchane (na pewno słuchałem ich w Overcascie, a nie w AP) więc zobacz, czy nie jest tak u Ciebie. Może masz gdzieś filtr na tylko nieodsłuchane odcinki.
Waveform się bardzo wyrobił. Nie siadł mi na początku, a teraz słucham dość regularnie, ale bez skrupułów skpuję jak coś mnie nie ciekawi.
A mogę też się tu wyżalić na podcast?
Rzygałem sobie do japy jak słuchałem wstępu do ostatniego ATP.
Bardzo rozczarowujący, idiotyczny, kretyński, po********ny take.
Jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia, to czasem warto zamknąć głupią mordę.
Ok, dobrze to rozumiem. Mam tak samo słuchając ostatnich odcinków Cortexa
Ja chyba za dużo rozdziałów w Corteksie pomijam, żeby zdążyli mnie zdenerwować
Czy tylko mnie po najnowszej aktualizacji systemowa aplikacja Podcast nie pobiera nowych odcinków subskrybowanych podcastów?
Nie słuchałem jeszcze, ale sam pomysł na podcast jest intrygujący:
Jest coś jakościowo godne uwagi, podcast/kanal yt gdzie są po prostu wiadomości ze świata i pl?