🎙️ To są faaajne podcasty

Wspaniały to był odcinek. Dusiłem się ze śmiechu razem z Oliverem.

To zależy. Każdy odcinek ma innego hosta. Akurat dobrze trafiłeś :wink:
Ale warto wszystkich słuchać, bo część żartów (jak ten z ojcem Colberta) odnosi się do poprzednich odcinków.

Reply All umarło ale nie usunąłem subskrypcji w PC.

Dziś się zorientowałem że jest tam coś nowego.

Wygląda na to że PJ wrócił z innym podcastem

Ale tak bez szalu ten podcast. Z tych odcinków, które wyszły to tak naprawdę podobał mi się tylko ten o wodzie w samolocie, a reszta to taka meh. Nie jakaś super zła, ale co najwyżej poprawna.

1 polubienie

Przesłucham, ocenię. Z tego duetu i tak wolałem Alexa, ale co tam :slight_smile:

2 polubienia

Wygląda na to, że Heavyweight wylądował w otwartej dystrybucji:

Here’s a taste of what’s in store. Season 8 begins October 5th. Listen on Spotify or wherever you get your podcasts.

2 polubienia

Super, ale jeśli ten nieoficjalny feed dalej będzie aktualizowany, to ja chyba z nim zostanę, bo tam było z wyciętymi reklamami

1 polubienie

Nieoficjalny feed?

image

2 polubienia

Jakiś bardzo miły ktoś to zrobił, jak heavyweight stało się spoti exclusive.

https://heftyanchor.wordpress.com/category/heftyanchor/feed/

1 polubienie

“No episodes found.”

A propos fajnych podcastów, to dla mnie “odkryciem” (bo ciężko za odkrycie uważać jeden z naj bardziej popularnych podcastów około technilogicznych) ostatnich tygodni jest Hard Fork. Idealnie uzupełnia Vergecast. MKBHD niby mam w backlogu, ale większość odcinków nawet nie słucham. Zostawiam sobie tylko te pokonferencyjne.

Dodałem teraz do Apple Podcasts ten feed i odcinki są, ale z jakiegoś powodu automatycznie są zaznaczone jako przesłuchane (na pewno słuchałem ich w Overcascie, a nie w AP) więc zobacz, czy nie jest tak u Ciebie. Może masz gdzieś filtr na tylko nieodsłuchane odcinki.

Waveform się bardzo wyrobił. Nie siadł mi na początku, a teraz słucham dość regularnie, ale bez skrupułów skpuję jak coś mnie nie ciekawi.

Easy Rider w 2LR. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

2 polubienia

A mogę też się tu wyżalić na podcast?

Rzygałem sobie do japy jak słuchałem wstępu do ostatniego ATP.
Bardzo rozczarowujący, idiotyczny, kretyński, po********ny take.
Jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia, to czasem warto zamknąć głupią mordę.

Ok, dobrze to rozumiem. Mam tak samo słuchając ostatnich odcinków Cortexa :frowning:

1 polubienie

Ja chyba za dużo rozdziałów w Corteksie pomijam, żeby zdążyli mnie zdenerwować :wink:

1 polubienie

Czy tylko mnie po najnowszej aktualizacji systemowa aplikacja Podcast nie pobiera nowych odcinków subskrybowanych podcastów?

Nie słuchałem jeszcze, ale sam pomysł na podcast jest intrygujący:

Polecam tego Allegrowicza, Steven Barlett - nawet kupilem ksiazke.

Thumbnail jest troche mylacy.

Jest coś jakościowo godne uwagi, podcast/kanal yt gdzie są po prostu wiadomości ze świata i pl?