🎙️ To są faaajne podcasty

Teraz niby działa, tylko że to link do overcasta, a mi się pokazuje player Spotify xD

I odcinek też zły. Fuuuu

Dobra, jebać. O tym mówiłem. Apple gurom

3 polubienia

To jest o crypto?

2 polubienia

Podcast? Już nie. To była jakaś crypto ministeria na początku roku a teraz ruszył nowy w tym samym rss

1 polubienie
5 polubień

O. To coś dla mnie. Dzięki!

1 polubienie

Było ale polecę bo fajny odcinek:

2 polubienia

Jak wrażenia? Ja wsiąkłem. Na szczęście jest mało odcinków do nadrobienia.

Na drugą nóżkę polecam podcasty Nowej Europy Wschodniej.

2 polubienia

Nie wiem jak to się stało, że nie było tutaj jeszcze tego, ale to jest najlepszy Polityczny podcast z rigczem

1 polubienie

Ktoś mi to polecił na Forum, ale chyba w czacie

Oj tak, miłość od pierwszego odsluchu. :heart::handshake:

ja dwie lewe rence polecam od zawsze jeden z najlepszych jesli nie najlepszy polityczny podkast w pl:)

2 polubienia

Ten tweet (xeet?) dobrze świadczy o klasie prowadzących. Mało kto teraz potrafi przyjąć krytykę, nie mówiąc już o tym, żeby się z nią zgodzić.

https://twitter.com/marcingielzak/status/1683572529808523264

2 polubienia

Czy Napisy Końcowe nagrywają też wersję audio? Czy przerzucili się na YT?

Kiedyś była wersja audio. Z początku wrzucali regularnie, potem batchami, a teraz chyba od kwietnia nic nowego jako podcast nie wrzucają.

1 polubienie

Odbiłem się niestety w połowie pierwszego odcinka. Czasem tak mam, że się nie dogaduję z prowadzącym i tu tak było.

3 polubienia

Piąty odcinek SFF będzie u mnie konkurował z replyallem z piosenką jaka mój ulubiony odcinek podcastu ever. Uśmiałem się do łez.

1 polubienie

Wlasnie, miałem pytać - jak często Fallonowi do głosu dają chłopaki dojść? Bo jeśli jest dużo Fallona, to to może być dla mnie problem :frowning:

1 polubienie

Odpowiem sobie - jak nie lubisz Fallona, to jest to dobry odcinek dla Ciebie xD

1 polubienie