Teraz niby działa, tylko że to link do overcasta, a mi się pokazuje player Spotify xD
I odcinek też zły. Fuuuu
Teraz niby działa, tylko że to link do overcasta, a mi się pokazuje player Spotify xD
I odcinek też zły. Fuuuu
Dobra, jebać. O tym mówiłem. Apple gurom
Podcast? Już nie. To była jakaś crypto ministeria na początku roku a teraz ruszył nowy w tym samym rss
O. To coś dla mnie. Dzięki!
Było ale polecę bo fajny odcinek:
Jak wrażenia? Ja wsiąkłem. Na szczęście jest mało odcinków do nadrobienia.
Na drugą nóżkę polecam podcasty Nowej Europy Wschodniej.
Nie wiem jak to się stało, że nie było tutaj jeszcze tego, ale to jest najlepszy Polityczny podcast z rigczem
Ktoś mi to polecił na Forum, ale chyba w czacie
Oj tak, miłość od pierwszego odsluchu.
ja dwie lewe rence polecam od zawsze jeden z najlepszych jesli nie najlepszy polityczny podkast w pl:)
Ten tweet (xeet?) dobrze świadczy o klasie prowadzących. Mało kto teraz potrafi przyjąć krytykę, nie mówiąc już o tym, żeby się z nią zgodzić.
https://twitter.com/marcingielzak/status/1683572529808523264
Czy Napisy Końcowe nagrywają też wersję audio? Czy przerzucili się na YT?
Kiedyś była wersja audio. Z początku wrzucali regularnie, potem batchami, a teraz chyba od kwietnia nic nowego jako podcast nie wrzucają.
Odbiłem się niestety w połowie pierwszego odcinka. Czasem tak mam, że się nie dogaduję z prowadzącym i tu tak było.
Piąty odcinek SFF będzie u mnie konkurował z replyallem z piosenką jaka mój ulubiony odcinek podcastu ever. Uśmiałem się do łez.
Wlasnie, miałem pytać - jak często Fallonowi do głosu dają chłopaki dojść? Bo jeśli jest dużo Fallona, to to może być dla mnie problem
Odpowiem sobie - jak nie lubisz Fallona, to jest to dobry odcinek dla Ciebie xD