Popieram
Ja lubię się bawić, ale 352 posty przeglądać i przesuwać na dwa osobne tematy to już masochizm chyba
Można zamknąć ten wątek i zrobić dwa nowe, w tych nowych dać link do zamkniętego
Ja probowalem adventure zone, bo Hurley tak polecał, ale to kompletnie nie moja bajka. Zreszta pare osób z relaya tez jakiś taki podcast rpogwy prowadzi i tez próbowałem, ale po paru minutach zrezygnowałem. Te speciale z greyem są super, bo są śmieszne i krótkie, ale na dłuższe zabawy to ja się nie pisze. Pewnie fakt, ze nigdy w życiu nie grałem w żadnego RPGa ma na to wpływ.
O, o tym mówiłem.
Pod każdym miejscem, w którym @piotrek69 pisał, że Hello Internet to skarb, się podpisuję. W 2 tygodnie doszedłem już do 30 odcinka, a to nie są krótkie sprawy.
W tym momencie stwierdziłem, że muszę dołączyć do ich patreona. Niczego nie żałuję. Szczerze muszę powiedzieć, że powinno to wejść każdemu kto lubi yes was, Bo to też podcast z serii 2 facetów gada i rzeczach, i ogólnie klimacik jakiś taki podobny z upływem czasu. Czujesz się jakbyś siedział z dobrymi kumplami i słuchał jak opowiadają o pierdolach.
Namawiali, namawiali i namówili. Właśnie zacząłem słuchać Hello Internet i zobaczymy.
Akutalnie wkurza mnie to, ze ich rss puszcza tylko ostatnie 100 odcinków, więc muszę słuchać pierwszych 50 w spotify.
Ja tam zacząłem od 45-go i jakoś leci Moje OCD tym razem się nie włączyło.
W Overcascie tez są wszystkie
#andronid
Jest też feed w internecie który automatycznie dodaje starsze odcinki i masz dwa feedy wtedy. Zwykły i “old” ze starymi odcinkami
Ja pierwsze pobierałem ręcznie z ich strony i wrzucałem w pocket casts. Tak dojechałem do 30tego. Na patreonowym feedzie jest już wszystko tak przy okazji
Tylko feed z Patreona jest “fee per episode”. Jak zrobili 3 odcinki w grudniu to skasowali 9 dolków. Mówię tak, żeby wyjaśnić jak to działa.
Na stronie widzę tylko od odcinka 48. Zrobiłeś to jakoś inaczej?
EDIT: Dobra, już wiem, wystarczy podmienić URL
Super sie słucha w tych starych odcinkach jak mówią o ‘nowosciach’ technologicznych. Nie mogę się doczekać co będzie dalej skoro iPhone 6 byk stanowczo zbyt duży, a Amazon echo to coś, czego nikt nie kupi
Bardzo się cieszę, że chwyciło. Spread the love for HI!
Lubię trzymać w feedzie stare podcasty true crime, bo co jakiś czas proponują mi nowe serie.
No ale k***a…
Castro
To nie kwestia wyboru. Marco zepsuł mi Overcasta tym ostatnim updatem naprawiającym błąd, który u mnie nie występował. Wiec lecę na Castro, a jak się Overcast naprawi to wrócę.
Zgłaszać nawet nie planuje, bo każdy moj feedback został w przeszłości totalnie zignorowany, wiec szkoda mi palców na pisanie.