👌 Ten pozytywny temat

Może mniej Cię upiększa, bo przeterminowane?
Kupiłbyś nówkę sztukę to pewnie jeden groszek na palec i pyk! Brad Pitt

2 polubienia

Gratuluję oka :wink: ale przerzucam pomadę do tego słoiczka z dużego opakowania 500g.
Także tu gra.
Włosy też bardzo dobrze wyglądają po tym specyfiku, więc nie wiem… :arrow_down:
top-10-common-grooming-mistakes_317977
:wink:

2 polubienia

Kupiłem auto. Trzycylindrowe. I jeździ :wink:

13 polubień

Z 3 cylindrowych i jadących to chyba tylko Yaris GR?:stuck_out_tongue:

1 polubienie

Tu akurat Octavia

1 polubienie

Po premierze Kindle Scribe Amazon zaczął ogarniać soft. Już nie potrzebuję apki typu read it later. Dużo lepiej to działa niż kiedyś.

1 polubienie

Nie jestem do końca pewien, czy bardziej tu czy w gorzkich, ale niech będzie :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Za co się karmę dostaje? To są upvote’y uzytkownikow?

nieoficjalnie - właśnie wygrałem kolejny przetarg:) nieduży, ale na wyjazdy będzie:)

12 polubień

Tak, karmę dostaje się (lub traci) za upvote/downvote użytowników na twoich postach.

dobra wygrałem następny przetarg, kapine większy od poprzedniego:) #fuckyeah
czyli w przyszlym roku mam dużo wolnego, moge do mex jechac na dłużej:)

(jeszcze podobny wpis do konca grudnia moze sie pojawić z dwa trzy razy)

8 polubień

obraz
Mój mąż z zawodu wygrywa przetargi :slight_smile:

9 polubień

po prostu grudzień to miesiac gdzie public finalizuje wszystko i musi wydac szmal który przez cały rok leżał i sie nudził na ich kontach i przypominają sobie o tym w ostatniej chwili:) czasami mam umowe tak skonstruowana ze każą wystawic fakture za prace ktore przez cały rok następny bedziemy robic - umowa podpisana 30 grudnia a faktura i protokoły 31 grudnia:)

3 polubienia

Mam pytanie: w jaki sposób dodatkowe przetargi korelują pozytywnie z czasem wolnym?
Hajs rozumiem, ale to mi się w głowie nie spina :smiley:

Normalnie, Sivy wygrywa przetargi, a ludzie Sivego je realizują.

10 polubień

No ok, ale jak nie wygra, to wszyscy mają wolne

5 polubień

Ale wtedy nie ma za co do Mex latać :slight_smile:

2 polubienia

Wszyscy mają wolne, oprócz Sivego, który musi szukać przetargów do wygrania i nie może bimbać w Meksyku :grin:.

11 polubień

Póki co cudowny grudzień, nagle wszystkie Kickstartery, group buye i inne wydatki, o ktorych zdążyłem już prawie zapomnieć .
Na przykład o takie przesyłki wpadają:

8 polubień

prosto to koreluje - spółka wygrywa przetarg i na tym kończy się moja rola, po podpisaniu umowa przechodzi do realizacji czym zajmują się już moje chłopaki, ja co najwyżej zostaję tzw. sponsorem projektu (nazwa zależy od metodologii, w której jest prowadzony) i mam interweniować w sytuacjach kryzysowych albo jak trzeba wydrzeć się na klienta - żebym to ja był ten zły:)
generalnie powinienem już pod koniec postepowania jednego szukać/próbować ustawiać następne, ale z bandą moją mam deal ze maksymalne obłożenie robota jakie mogą mieć to 140-150 czasu swojego. a przy stałym zespole 4 osobowym + dodatkowych 8-10 ziomów z którymi zawsze współpracujemy takie obciążenie załatwiają mi 3-4 wygrane postępowania.

jak teraz dowiozę dwa kolejne jeszcze to obłożenie chłopaków (w sumie 15 teraz) będzie grubo powyżej 150% w pierwszych dwóch kwartałach, a później na szybko patrząc około 100% dlatego przyszły rok mam raczej wolny:)

13 polubień