👌 Ten pozytywny temat

Dokładnie to - lampka Xiaomi.

2 polubienia

Może się przyda na przyszłość:

1 polubienie

Niestety, UTM dla maszyny x86_64 jest w stanie obciążyć tylko 1 rdzyń na maczku

Przypomniałeś mi, że muszę sobie sprawić lampki na dwa monitory z jednym sterowaniem dla obu. Nie wiem czy tak da radę w ogóle :slight_smile:

Dostałem świetną ofertę pracy i przeszedłem rozmowę :tada: Wiele wskazuje na to, że dobre zmieniam na lepsze i jestem bardzo zadowolony z takiego obrotu spraw :blush:

30 polubień

Stałem się (szczęśliwym) posiadaczem kredytu hipotecznego :smiley:

… Teraz tylko spłacać i czekać, aż dom będzie gotowy :slight_smile:

25 polubień

Gratulować załapania się!

6 polubień

Odkryłem, że będą dwa seanse “Chłopca i Czapli” w języku japońskim i z angielskimi napisami w jednym z kin. I nawet kupiłem bilety :heart:

3 polubienia

poczekam na stirm:)

Ja się jaram jak kościoły w Norwegii :smiley:
Myślałem, że trzeba będzie czekać na stream albo dystrybucję linuxa a tu taka niespodzianka :smiley:

2 polubienia

prawie tydzień walki z nowym wifikiem, już byłem gotów oddać naleśnika naściennego mikrotika i wsiąść ubiquiti ale jedna komendą udało się opanować całość (przynajmniej tak mi się wydaje)
jak by ktoś robił wifika AX na mikrotiku i urządzenie by się przełączały jak głupie pomiędzy 2,4 a 5ghz to proszę:

interface wifiwave2 configuration set [find] security.connect-priority=0/1

1 polubienie

Dobry den!

12 polubień

Smazeny kvetak?

1 polubienie

Widzę dzisiaj chyba dzień czeski, bo właśnie wróciłem z Karviny z zapasem birella, kofoli i pomazanek

4 polubienia

Ano, smazeny syr mi się już przejadł.

Pivo się już chłodzi, mam tego dobra 2 skrzynki :sweat_smile:

Lepiej, tydzien!

8 polubień

Udało mi się na tyle ogarnąć zdrowie (psychiczne i fizyczne), ze po dłuższym urlopie postanowiłem wrócić na forum:)

28 polubień

Yay!

1 polubienie

widze ze mamy ofiare nieplanowanych zakupow z listy Tadka :wink:

4 polubienia

orenz powiedział ze mają jakąś starą umowę na światłowód który idzie do mojego bloku i nie mogą mi dać netu 2GB no i jakie było moje zdziwienie jak dzisiaj dostaje sms’a z prośbą o akceptacje umowy - ale mysle a to pewnie moja umowa z początku stycznia możliwe ze nie akceptowałem. wiec klikam patrze a tam aneks z zmiana predokości na 2G kilkam i po 5 minutach restart pppoe i mam 1,1gb i upload 600mb
chrzanie 2G downu, upload 600 mi pasuje idealnie:)

4 polubienia

Będziesz robił streamy 4K z wizyty w Nigt City?

6 polubień