Forumowicze! Jak radzicie sobie z ładowaniem zegarka. Użytkuje od tygodnia, mam jedna gniazdko przy łóżku i codziennie przed pójściem spać muszę zmieniać kabelki- raz ładowarka do zegarka raz telefon. Do tego dwa przewody.
Męczące oraz nieestetyczne.
Czy jesteście w stanie polecić mi jakiś stand/płaską ładowarkę dla telefonu + zegarka. Najlepiej z jednym przewodem.
imho przy łóżku zostaw sobie tylko ładowarkę do telefonu. Będzie to w zasadzie bezkosztowe. Ew dokupisz sobie kostkę do gniazdka za 50 zł.
Ja mam ładowarkę do zegarka w domowym biurze. Ładuję go tylko podczas wieczornej i ewentualnie porannej toalety. Te 30 min do godziny (z młodym się trochę schodzi) wieczorem spokojnie starczy na ładowanie do 100%. Zegarek bez AOD trzyma 1,5 dnia (wersja 6, 88% cap baterii)
Mam taki badziew. Dałem za niego ~£29 i nawet się sprawdza. Nie ładuje wprawdzie jakoś szybko ale ogólnie daje radę. Tylko diody trzeba zakleić czymś bo święcą się jak psu jajca.
U mnie w domu kurzy się taki Anker. Teoretycznie w niego też wkładasz oryginalną ładowarkę od zegarka, ale kabel od niej chowasz w obudowie, i podłączasz ją do wewnętrznego portu USB. Z całej ładowarki wychodzi tylko jeden kabel.
Jakbyś chciał, to napisz PW, jakoś się dogadamy
Jak miałem jeszcze Apple to działało to bez problemów. Dzięki temu, że używało się oryginalnej ładowarki od zegarka, to Anker mógł trochę zaoszczędzić na certyfikacie MFI.
To jest moment, w którym stwierdzam że warto mieć kogoś z drukarką 3D lub ją samą
Plus taki że nie ograniczasz sobie prędkości ładowania. Podłącz takie 3w1 jak ja mam pod zasilacz 20W, połóż na tym zegarek, telefon o słuchawki, zobaczysz co się stanie XD
To ja w drodze mam po prostu zapasowe kable w plecaku wraz z ładowarką do MacBooka (bo na codzień karmię go prądem z monitora) i zmieniam komputer w pająka na noc
Odkopię temat - wpadł mi do głowy pomysł żeby kupić ładowarkę 3w1 - telefon, zegarek i airpodsy. Na amazonie jest tego pełno, ma ktoś może jakiegoś konkretnego producenta do polecenia? Najlepiej jeżeli nie trzeba by było wkładać swojego kabla do zegarka.
Zapakowane ładne do tego dostaje się ładne etui podróżne. W komplecie kabelek oraz ładowarka 20W. Bałem się o to jak będą działać zawiasy łączące każdy element ładowarki- jest dobrze chodzą z konkretnym oporem.
Magnes trzyma dobrze nawet przez cienka obudowę, żona na bardzo grubą i telefon kiedy oprze się o wyspę aparatów - też nie spada.
Watch ładuje się w porównywalnym czasie jak na oryginalnej. Nie liczyłem z zegarkiem w ręku, ale kiedy daje do ładowanie jak mam po 30-40 procent o kąpiel, mycie zębów chwila leżenia w łóżku o mogę już ubrać naładowany na 100 procent.
Ładowanie słuchawek działa- tyle mogę powiedzieć.
Kupiłem dwie i w tej cenie Wg mnie nie znajdziesz nic lepszego.