To się dzieje na prawdę. Sporo się o tym bez konkretów mówi od jakiegoś czasu. Polski Bloober ma tworzyć remake SH2 plus są jakieś inne projekty tworzone z innymi studiami.
A Annapurna właśnie udostępniła to:
I od razu dzień zrobiony, banan na ryju i mam wrażenie, że zaraz do szkoly muszę wychodzić, nie do pracy. Teraz tylko pozostaje czekać i oby tylko nie zostało ubite jak Silent Hills
Ale zaraz to będzie fabuła silent hill 2 ona była świetna, ale ja ją znam bo przechodziłem silent hill 2 z pocącym się dloniami na padzie X360. Mam nadxieje, że to nie będzie tylko odgrzany i doprawiony kotlet.
Uwielbiam ten trailer. Jest to oczywiście kopia trailera z oryginalnej wersji SH2. Trochę mi nie do końca pasuje jak wygląda w nowej wersji Maria. Brakuje mi tego złowieszczego uśmieszku z oryginału
Jaram się jakby to były Krugerrandy i mi się od razu przypomina jak zaspany do szkoły chodziłem bo po nocach szukałem tych monet i kombinowałem z ich układaniem w grze
A sam remake niestety na steamie jest oznaczony jako nie kompatybilny ze Steam deckiem. Więc żeby sobie porządnie pograć poczekam jednak na odkopanie ps5 z pudełka.