31 marca będzie w UK tyle wytrzymam.
Na telewizorze przy pomocy Getflix udało mi się stworzyć konto, zalogować, ale już przez płatność nie mogę przejść, bo jest jedynie opcja podania numeru karty i żadna nie przechodzi.
Na komputerze Getflix nic nie daje. Po zalogowaniu wyskakuje tylko krótkie info, że usługa jest w moim kraju niedostępna.
Na telefonie gdy przychodzi do wyboru abonamentu miesięcznego lub rocznego to w miejscu gdzie powinny być przyciski jest puste pole.
Rozmawiałem też z supportem NordVPN. Powiedzieli że wszystkie amerykańskie serwery powinny pozwalać na oglądanie Disney+, ale… Disney wszystkie ich IP wrzucił na blacklistę
Ja też. Nie chcę płacić za disneya, VPN i kombinować który serwer za którym razem zadziała.
Dobra, ja mam Apple TV. Jak wrócę to spróbuje ten sposób co @_Kuba podałeś.
Aczkolwiek minęło już pół Mandaloriana
Byłoby super gdyby się udało
Jak się uda to utworzymy tyle rodzin ile będzie potrzebne
Jak coś to do Maldariona jest świetny kanał telegram owy.
Udało się przez Apple TV ogarnąć?
Mandaloriana omawiają w “Kosmicznych Kowbojach”, podcastu z grupy podsluchane.pl
Ja dziś jeszcze próbowałem opłacić abonament z poziomu telewizora (ale tym razem przeglądarki, gdzie w końcu pojawiła mi się opcja PayPal). Założyłem amerykański PayPal, wszystko ładnie szło, aż do momentu kliknięcia ostatniego przycisku Agree & Continue, gdzie wyskoczyło info że mają obecnie jakieś problemy i proszą aby spróbować ponownie później
Link albo się nie liczy
Kurde, a ja wyłączyłem subskrypcję tego podcast bo założyłem że jest martwy, a gdyby coś się pojawiło to liczyłem, że będzie informacja w którymś z pokrewnych podcastów. Good to know.
Ja też, ale jakoś tak mi się rzuciło w oczy. Oczywiście, subskrypcja odnowiona
A gdzie oglądacie serial? Jakie macie źródła o wątpliwej legalności?
Nie mam, dlatego posiłkuję się podcastem
Nie będę tu robił forum z warezem, powiem tylko, że na telegramie wystarczy wpisać w wyszukiwarce mandolorian i wyskakuje grupka, która łaskawie dzieli się odcinkami
https://mojmac.pl/2019/12/05/jak-uruchomic-disney-w-polsce/
Może komuś się przyda
To ten sam sposób, który @_Kuba podał 16 dni temu.
Pytanie kto z kogo ściąga
A poważnie - w formie filmiku często łatwiej dotrzeć do ludzi.
Ten temat został automatycznie zamknięty 29 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.