W serii 13 mają poprawić baterie
Przecież każdy nowy iPhone odkąd pamiętam ma mieć “nową, lepszą baterię pozwalającą cieszyć się dłużej doświadczeniami”. Każdy kurna jeden.
A do jakiego telefonu porównujesz? Bo tak to mógłbyś porównać baterie z 12 mini do tej z 11 pro max, tylko ze ona jest ogromna. Wiec jeżeli prawidłowo porównujesz mini do podobnych gabarytów iPhona, czyli np se2 to bateria w mini jest lepsza.
Nic nie porównuję, odpowiadam na Twój post
W każdym nowym iPhone jest poprawiona, nowa, lepsza, większa bateria. I kończy się zwykle podobnie, tj. przychodzi nowy rok i wszyscy użytkownicy jarają się że będzie “poprawiona, nowa, lepszą, większa bateria”.
Zastanawiam się skąd w 2021 roku jeszcze podjarka bateriami
Nie bierz tego personalnie, ot spostrzeżenie, przynajmniej z mojej banieczki
Ja tam w sumie tego nie rozumiem. Nie pamiętam kiedy miałem 100% baterii, po prostu podłączam jak mam chwilę i niech się doładuje ile zdąży i tak mi działa telefon miesiącami
Wolę wydać kiedyś pieniądze na wymianę baterii niż 3500 zł na telefon z lepszą baterią.
Ja dokładnie mam tak z zegarkiem. Ładuje do pełna jedynie w góry. A tak to ładuje podczas prysznica rano i wieczorem i tyle. Nawet nie patrzę ile jest baterii. Nie pada i tyle mnie to interesuje.
Do małego telefonu nie włożysz dużej baterii. Androidy robią duże, to i cwaniakują.
Samsung próbował do dużego wrzucić jeszcze większą - chyba każdy pamięta jak to się skończyło
Just sayin’
Użytkownicy zwykłej 12-tki jarają się bateriami w nowych iPhone’ach. Użytkownicy zwykłej 11-tki jarali się baterią w 12-tkach. Użytkownicy X-a jarali się baterią w 11-tkach.
Myślę że można było poświęcić ten 0.5mm na wrzucenie sensownej baterii do Mini. Zwłaszcza że ten ekran to nie jest jakiś potwór.
Wtedy fejm z najbardziejjaktotylkomożliwe cienkiego telefonu zniknie. Nie zapominaj o tym
Nawet nie jest w pierwszej piątce
Oj Tadeusz. Jak Cię nie kochać
iPhone 12 line accounted for 63% of US iPhone sales in Q3; iPhone 12 mini has 5% share
Raczej nie zapowiada się na 14 mini
btw po kilku dniach używania miniaka, potwierdzam ze bateria to słaby punkt tego urządzenia. Cala reszta na plus
To nie jest istotne imho ile % ma mini. Wiadomo ze to nie będzie koń pociągowy. Ważne ile % posiadaczy mini to osoby których jest to pierwszy IP albo pierwszy po powrocie z innego systemu. To ma odpowiadać na potrzeby niszowego rynku, gdzie np na androidzie nie ma w ogóle wyboru.