Zacząłem oglądać pierwszy sezon brytyjskiego reality show The Traitors. Jego soundtrack jest napakowany klimatycznymi coverami znanych utworów. I chwała im za to, że zebrali to w listę na spoti…
Tak… Jest pewien wzór
BTW. Wie ktoś jak się nazywa prawidłowo taki rodzaj muzyki? Te klimatyczne krótkie wersie utworów. Ja to nazywam trailer cover bo to się często w trailerach fimow/gier pojawia
Tak tylko dla mnie te dźwięki od 1:40, a chyba głównie chodzi mi o ten najwyższy ton, jakoś burzy mi harmonię.
Ale może muszę przesłuchać kilka razy.
Ale ten houdini jest zajebisty. Jak stary em. Nie wiem czemu ludzie hejtują. Mega
Internet wszystko hejtuje. Bez wyjątku.
A kawałek super
Ja to nazywałbym po prostu “muzyką klimatyczną” albo “utworami zwiastunowymi”, bo często słyszę je w zwiastunach filmowych albo gier.
Em stary ale ludzie inni
Panie, kiedyś to było
Matkobosko ja kcem taki kalkulator najbardzo
Czy to kolejna zabawka, której nigdy do końca nie opanuję z braku czasu? Prawdopodobnie
słucham dziś na zapętleniu, bardzo ironicznie, ale aż muszę się z wami podzielić, no bo ta tracklista XD
btw jestem pod wrażeniem, jak kosmopolitycznie TIDAL traktuje swoje linki,
klikane na desktopie pozwalają wybrać streaming service of choice
o ja! Ale klip!!! Już się takich nie robi, co ujęcie to smaczek i 2 i 3 dno (sam kumam może 10%). Kawałek do patrzenia
Nie no jako całość jest takim sztosem, że masakra.
Ja mam teraz na playliście na zmianę Eminema z tym
https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nZOGZ_vFkVqGoCNAl4JGVOOXgOn8XVqaM&si=FHbblu0ejY1jNO2r
Oba mi siadły że hej
Ostatni raz słuchałem Teddy’ego Swimsa jak jeszcze wyglądał jak kloszard i spiewał covery. Bardzo ale to bardzo miły powrót.