🎼 Jakiej muzyki słuchają Wąsacze?

2 polubienia

Zacząłem oglądać pierwszy sezon brytyjskiego reality show The Traitors. Jego soundtrack jest napakowany klimatycznymi coverami znanych utworów. I chwała im za to, że zebrali to w listę na spoti…

2 polubienia

Tak… Jest pewien wzór :sweat_smile:

BTW. Wie ktoś jak się nazywa prawidłowo taki rodzaj muzyki? Te klimatyczne krótkie wersie utworów. Ja to nazywam trailer cover bo to się często w trailerach fimow/gier pojawia

Ależ to przyjemnie buja

4 polubienia

Tak :heart: tylko dla mnie te dźwięki od 1:40, a chyba głównie chodzi mi o ten najwyższy ton, jakoś burzy mi harmonię.
Ale może muszę przesłuchać kilka razy.

Ale ten houdini jest zajebisty. Jak stary em. Nie wiem czemu ludzie hejtują. Mega

2 polubienia

Internet wszystko hejtuje. Bez wyjątku.
A kawałek super :slight_smile:

1 polubienie

Ja to nazywałbym po prostu “muzyką klimatyczną” albo “utworami zwiastunowymi”, bo często słyszę je w zwiastunach filmowych albo gier.

1 polubienie

Em stary ale ludzie inni

1 polubienie

Panie, kiedyś to było

Matkobosko ja kcem taki kalkulator najbardzo :fire:
Czy to kolejna zabawka, której nigdy do końca nie opanuję z braku czasu? Prawdopodobnie :smiling_face:

1 polubienie

Niedaleko pada jabłko od jabłoni:

1 polubienie

słucham dziś na zapętleniu, bardzo ironicznie, ale aż muszę się z wami podzielić, no bo ta tracklista XD

btw jestem pod wrażeniem, jak kosmopolitycznie TIDAL traktuje swoje linki,
klikane na desktopie pozwalają wybrać streaming service of choice

2 polubienia

No hejka, to znowu ja,

tym razem coś z innej beczki

2 polubienia
5 polubień

Jak zawsze w takiej chwili. :wink:

1 polubienie

o ja! Ale klip!!! Już się takich nie robi, co ujęcie to smaczek i 2 i 3 dno (sam kumam może 10%). Kawałek do patrzenia :exploding_head:

1 polubienie

Ja też.

1 polubienie

Nie no jako całość jest takim sztosem, że masakra.

1 polubienie

Ja mam teraz na playliście na zmianę Eminema z tym

https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nZOGZ_vFkVqGoCNAl4JGVOOXgOn8XVqaM&si=FHbblu0ejY1jNO2r

Oba mi siadły że hej :smiley:

Ostatni raz słuchałem Teddy’ego Swimsa jak jeszcze wyglądał jak kloszard i spiewał covery. Bardzo ale to bardzo miły powrót.

3 polubienia