Bo jest wyrozumiały i dobry, a nie taki plebs jak - nie wiem - ktoś kogo nazwisko zaczyna się na O, a kończy na rzech.
Proponuję Riegrovy Sady
bo:
- Wszyscy tam mówią po angielsku
- Można stamtąd podziwiać zachód słońca nad zamkiem królewskim
- Zaraz koło najpopularniejszego pagórka jest bar z piwem
- Jest też duży ogródek piwny z food trackami więc można się najeść
- Wszyscy tam jarają zioło
- Jest rzut beretem do centrum
- Większość fajnych AirBnB jest w okolicach
- Jest alejka Pawła Adamowicza (jak ktoś jest wyborcą PO)
- Obok są ulice: Polska i Chopinova. Znaki znaki znaki
- Z dworca to jest jakieś 10 min z buta (może z 15 max bo trzeba ten dworzec obejść dookoła)
To.kiedy?
Andrzej, no ja jakby jestem tu cały czas, więc jak chcesz to wpadaj jutro
EDIT: nie ma mnie 11-26 sierpnia w sumie
No nie… to pokazuje, że wszechświat tego chce
Załatwicie autobus. Zbiorę wszystkich. Tylko przedłużymy pobyt do czasu, aż będe mógł prowadzić z powrotem.
Yes Wasowy autobus? Grubo lecimy! Następna kongregacja w Grecji, tylko pilot potrzebny
Nie no to już nie ma się co szczypać. Dawajcie Vegas.
Wczoraj pojawił się Flight simulator na xboxie, to jak kongregacja będzie w wakacje za rok, to ja będę mógł już być pilotem😆
Na 20 fpsach się nie nauczysz
W symulatorach lotów mam więcej godzin niż spędzonych z żoną.
Ale może małymi krokami.
Z tego co pamietam to ktos tu ogarniał pociągi. Wiec może jakaś podróż transsyberyjska
Dobrze się składa że mam bardzo dobre połączenie z Czeskiego Cieszyna i już od dawna planuje się wybrać do Pragi
A te plany z Pragą to o tym roku myślicie? Trzeba się spieszyć , żeby nas 4 fala nie zaskoczyła.
Na 100% nie ten rok:)
Tak się wszyscy rozwinęli z pomysłami , że poczułem jakbym miał wsiadać do pociagu i jechać do Pragi choćby za tydzień:) Przynajmniej bedzie czas , żeby to zaplanować:)
To może jednak Tajlandia?
Praga lepsza. Tam jeżdżą ciężarówki, w których rozdają masaże za darmo.
Brzmi to tak że aż, kolega prosi o link
Nie mam niestety linka. Kiedyś mi dziewczyna pokazywała (chyba na PH) i na pewno to było w Pradze i mieli taką przezroczystą ciężarówkę. Tyle wiem
Może @Tadek jest na bieżąco z czeskimi produkcjami filmowymi? xD