I jak - działa już u Was?
Level 7 here, potrzebuje 3 friends ow do wbixia wyzwania. Proszę dodawać, odwdzięczę się
Edit: 1257 9821 0303
Tez coś tam powoli ciulam, więc tutaj mój friend number, czy co to jest:
1078 9733 2272
Już można pobrać? Pytam bo jadę pendolino i net nie pozwala wejść do App Store
Na razie w sklepie Play brak
Ja również zapraszam do znajomych: 8942 9144 5120
3387 4125 9754
Zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1009 9130 8095
Zapraszam😁
I jak oceniacie grę? Walka w Gymach podoba mi się bardziej niż w Poksach, a tak to tyłka nie urywa Zobaczymy jak trochę lvli się wbije. Nie widziałem nigdzie integracji z Health App która dla mnie jest obowiązkowa bo dużo chodzę i mają się otwierać kufry w tle
8298 2662 5414
Nie da się grać bo nie da się założyć konta nie korzystając ze społecznosciówek - nie to nie
Mój kod 6722 0893 3906
Kolejna gra po pokemonach w którą nie zagram, bo niantic ma w dupie, że ktoś może być w delegacji 10km od miasta i nie daje żadnych elementów gry tam.
Jakby nie mogli zrobić losowego generatora elementów.
Po prostu brak słów.
Ja mieszkam na wsi i generalnie pogram parę dni ale więcej nie no bo,no wieś
Bo pewnie tak jak Pokemon Go jest oparta na portalach z Ingressa. Mała wieś bez graczy Ingress? Nie przejmiesz Gyma i nie poczarujesz. Taki Niantic
Jak zaczynałem grać u siebie, były tylko ze 3 portale w promieniu 5km. Teraz mam ponad 20
No spoko 3 portale. Ja mam pustą mapę, także tego
I ja! I ja! 1854 5981 3547
Szczęśliwie odkryłam, że mieszkam koło portalu (gyma? wieży Hogwartu, w każdym razie), ale tylko do końca czerwca
To i ja zapraszam, mój kod to 3495 5134 1339
Cóż - w jakich okolicach mieszkasz? Może kogoś uda się podesłać. Z drugiej strony - musi tam być coś wartego uwagi: 3P i 3K - to prawie zawsze przechodzi:
- Pomnik, Poczta, Plac Zabaw,
- Kościół, Krzyż, Kapliczka,
- jakieś tablice pamiątkowe, park (bardziej atrakcje parkowe- altanka, skatepark, fontanna).
Z tych 3 portali obecnie jeden jest pokestopem. Nie każdy portal jest w PoGO i WizUni, więc to będzie loteria.
Nie rozumiesz. Ja nie mam w pokemonach nawet pokemonow. Po prostu pusta mapa. Nie mówiąc o gym-ach. Ta gra działa tylko w mieście, na wsiach nie ma kompletnie nic.
No to właśnie ja w tej sprawie - napisz, gdzie mieszkasz, a ja zapytam graczy Ingressa, czy mogą kogoś tam podesłać, by pozgłaszał propozycje nowych portali. Najlepsza byłaby przygotowana lista z tych, co wpisałem w poprzednim poście…
Ale jak napisałem, to będzie loteria.