Gaming umarł. Po co mieć exclusives jak można mieć gry wszędzie.
gaming właśnie wszedł w nowa ere - można mieć gry wszędzie:)
#fuckyeah
^
exy to był rak gamedevu:)
Właśnie jeszcze się zastanawiam nad tym. Chodzi mi głównie oto, że to jest śmierć Xboxa. Nie potrzeba już sprzętu, bo wszystko będzie subskrypcją.
Gry też są coraz mniej interesujące. W sensie są już tak “duże” że nie wiadomo czym się jarać.
Nie wiem, jakoś irytuje mnie Xbox od paru lat.
A sam jestem użyszkodnikiem Xboxa od lat.
Śmierć exom!
Kiedy Last of Us na xbox?
Czym miałby konkurować konsole?
Ceną
60 klatkami w standardzie.
UI, UX, wsparciem producenta, usługami dodatkowymi (subskrypcje, narzędzia dla streamerów, odtwarzacze), otwarciem platformy, wyglądem urządzenia, podzespołami
zgadzam się, brak 60 klatek to jest dramat
gram w gry od 40 lat największym złem zawsze były exy czy to na spectrumnie, czy na c64, czy na Atari ST, czy na Amidze, czy na PC. wtedy problemem była technologia procek w jednym kompie albo drugim później to samo w konsolach ale od 10 lat jak wszystko jest na x86 powered by AMD(oprocz big N ale to jest inna bajka) to sorka - wszystko jest widzimisię korpu od danej konsoli. i tak jak MS skumał bryłkę że jebać ich konsole liczy się globalna sprzedaż + subskrypcja GP tak dekle Sony nadal maja kłopoty z uruchomieniem excela - wystarczyłoby info wszystkie nasze exy wyjdą na pc/xbx za 20% więcej i za 6 miesięcy i obstawiam ze było by dla nich ideolo + wór monet, ale skoro dzbany które żyja w świecie ojej to nasza zajebista konsola dla super ziomków - jebać xbx - nie damy nikomu. no to mamy jak mamy…
chyba zawsze chodziło tylko i wyłącznie o to aby sprzedać wiecej jednej konsoli i wydać super zoptymalizowany produkt,
ale jak widać po Bethesda to nie ma dzisiaj miejsca.
A to w ogóle potwierdzone info jest? Widzę newsy o Indiana Jones, ale forza to chyba tylko plotka / leak na razie.
zmartwie cie. Gry sa ok, po prostu sie starzejesz.
W punkt.