🏎 Formuła 1

Bo Perez przychodził po zwyżce i czwartym miejscu w generalce. W sumie wyglądało na to, że przychodził w TOPie.

A Bottas? W sumie to ja nie umiem powiedzieć, czy przypadkiem facet nie jest już po drugiej stronie rzeki. Czy bardziej nie jarają go wyścigi kolarskie i filmiki na social media. On chyba jest bardziej materiałem na kierowcę testowego.
W sumie największą zaletą Fina jest słabość alternatyw.

Ależ ciekawe są teraz wywiady i oświadczenia! Jak FameMMA!!

1 polubienie

Lando i tak dał najlepszą odpowiedź

1 polubienie

Landosek :grin:

2 polubienia

Jednak ten cytat wygrywa:

No, k…wa, niefortunnie się złożyło że się nie postarało :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Niby tak ale burrito trochę racji ma. On udowodnił, że umie jeździć. A RBR udowodnił, że drugi kierowca nie ma dla nich znaczenia. Teraz im nie pyklo, bo samochód nie dominował tak jak w poprzednich sezonach. Żal mi chłopa, robi tak durne błędy, że aż się Stroll uśmiecha, ale prawda jest taka, że łatwo na pewno nie miał. Ot, kolejny kierowca z psychika zniszczona przez team Horner. Z drugiej strony, gdyby nie RBR to by wcale nie jeździł, więc cállate, pendejo.

1 polubienie

Zauważam u Pereza podobny efekt jak u Riccardo. Tak jakby obaj zapomnieli jak się jeździ.

1 polubienie

Tylko u Daniela to się zaczęło jak opuścił RBR. A u Sergio w RBR. Ale fakt, efekt podobny. Może po prostu obaj byli za starzy na zmianę swojego stylu jazdy pod nowe auta? Może młodsi łatwiej się adaptują? Zwłaszcza teraz, jak niekiedy różnice czasowe między 1 a 15 są minimalne w kwali.

Przypominam jak w RBR jeździli Gasly i Albon. A dziś? Ciężko o którymkolwiek powiedzieć coś złego.

No ale też ciężko o nich powiedzieć że są starzy :rofl:

:rofl::rofl::rofl:

3 polubienia

Boże jakie to jest piękne. Jednym i drugim powinniśmy kwiaty wyslac z liscikiem z podziękowaniami.

1 polubienie

A szczerze myślałem, że wszystko już rozstrzygnięte.

Ciekawe kwalifikacje. Valtteri przypomniał sobie jak się jeździ. Alpine (nadal z silnikiem Renault) wygląda całkiem nieźle (przynajmniej potwierdzone przez Pierre’a). Trochę mi nadal żal że będą jeździć na silnikach Mercedesa.
Nawet Perez dostał się do Q3 :wink:

1 polubienie

No I gwiazda tego dnia w moim odczuciu, czyli Nico na czwartym miejscu startujący :rofl:

Oczywiście tradycyjnie coś musiał skopać i dostał karę :smiley:

Grande Leclerc.:heart:

Bardzo ciekawy wyścig do pit stopów. Potem trochę mniej. Ale końcówka i Lewis kontra Russel oddała.

P.S. Troche szkoda, że Max i George spuścili z tonu w wywiadach :confused:

Być może wszystko było ustawione?

Jakby dotyczyło to kogokolwiek innego niż Max, to mógłbym się nawet zastanawiać :slight_smile:

No teoretycznie powiedzieli prawdę. Ach ten Netflix.

No nic, obejrzałem tego Senne. Ja tak nie hejtuje jak wszyscy. Może być. Taki trochę wyciskasz łez dla facetów.
Polecam zrobić tak jak ja zrobiłem i ukraść.

1 polubienie