Diablo Immortal

Nie znalazłem jeszcze takiego tematu, więc postanowiłem go otworzyć.

Ktoś z was gra? Jeśli tak to jaki serwer i który level?

Ja gram na The Countess (barbarzyńca 44 lvl).

Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mam jedno zaproszenie do Cieni (Shadows).

2 polubienia

Nie stać mnie na grę w to. Za biedny jestem. :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Powiem Ci, że gram jakoś od tygodnia i ani przez chwilę nie poczułem potrzeby żeby coś kupić albo żeby czegoś mi brakowało.

2 polubienia

Domyślam się, że da się grać bez wydawania 100000$, ale tak sobie zażartowałem. Tak na poważnie, nigdy mnie nie bawiło duże Diablo, ani żadne hack and slash, więc na mobile też nie będę grał.

Grywam sobie casualowo po 15-30 minut dziennie lub mniej (byle odhaczyć dzienne aktywności)
Czarodziejka lvl 30, serwer chyba Throne of destruction

Jak dotąd nie trafiłem i pewnie długo nie trafię na moment, kiedy pieniądz zagra rolę, albo nawet tego nie zauważę…

Gdyby nie to, że w telefonie mi szkoda baterii, a tablet rzadko mam ze sobą, to pewnie bym grał więcej, bo jest całkiem satysfakcjonujące sterowanie na mobile’u i całokształt rozgrywki też mi pasuje

Za darmo w Immortalu dostaje się więcej niż w poprzednich częściach za pełną cenę. Akurat ostatnio podsumowałem swoje wrażenia, więc wklejam:

Update: Ewidentnie forum ma jakiś problem z bardzo wysokim obrazkiem, więc wkleiłem ręcznie tweety:

Update: Ofc teraz jestem już znacznie dalej w szczelinach, ale ciągle w rankingu udaje się utrzymywać na całkiem dobrych pozycjach, więc chyba gracze nie wydali jeszcze dużo kasy na moim serwerze.

5 polubień

Ja się tylko pytam, dlaczemu nie ma tego na słicza

2 polubienia

bo wymagane jest chyba ciągłe połączenie z serwerem, mimo że kampanię można przechodzić solo - ale zawsze kogoś z graczy spotykasz po drodze i czasem tłuczesz potwory razem

No to nie problem, przecież inne sieciówki są na słicza.
Ogólnie to chętnie bym pograł, ale granie na IP mini mija się z celem, do kompa czasu usiąść nie ma, zostaje mi tylko switch :confused:

Na iPadzie gra się świetnie, dziesiątki godzin mam na wersji 10.5". Na PC póki co mniej dopracowana wersja. Co do grania solo, to pamiętajmy, że to nie jest taka gra jak wcześniejsze Diablo, tylko MMO i nawet w trakcie kampanii robi się różne inne rzeczy, żeby podnieść poziom. No ale jak Bondzioszek napisał – to żadna przeszkoda na Switchu. Póki co nie ma na żadne konsole.

1 polubienie

Wczoraj zacząłem i jest bardzo przyjemnie jak dotąd! Te mikro płatności bardzo mi nie przeszkadzają. Jak będę miał czas na systematyczne gierkowanie to wpadnie battle pass.

Jeśli ktoś na Cathanie i szuka późno wieczornych kompanów to zapraszam na Priv :wink:

1 polubienie

Zaczalem grac kilka dni temu i jest to naprawde przyjemna gierka. Gram na iPadzie i sterowanie daje rade.

Właśnie jestem na etapie ze odinstaluje ja za raz. Kupiłem karnet, jakieś początkowe boosty ale po wbiciu mistrzostwa ta gra się zrobiła nudna. Nic się nie dzieje. Jeśli ma się znajomych i są w takich samych godzinach to może można coś pofarmic. Ale imho wbijanie pagonów, codzienne aktywności (mega powtarzalne) stają się monotonne i nie dają w ogóle satysfakcji.

Wracam do Mobile Legend :wink:

1 polubienie

Gra zaczela sie crashowac regularnie po teleporcie i ekranie ladowania… Ktos mial podobne problemy na iPadzie?

1 polubienie

Mi się crashowala w losowych momentach

2 polubienia

Trzeba w opcjach włączyć wyostrzanie. Też nie rozumiem, czemu natywnie nie jest zaznaczone.

1 polubienie