Dlatego wziąłem ładowarkę z osobnym kablem zasilającym. Nie ma problemu żeby ją gdzieś wrzucić. Moją mam przyklejoną za szafką nocną.
pytanie do osób które używają biurek elektrycznie podnoszonych, poluję na biurko lub stelaż, budżet jest bardzo mały bo masa innych wydatków, ale zastanawia mnie kwestia silników, czy iść w jeden silnik czy lepiej dwa.
Planuję biurko 140x60 może trochę większe jeśli był by problem z pomieszczeniem się, ale w planie jest tam monitor 32’ + MacBook 13’ do tego czasem jakiś kubek stanie czy telefon położę, może z czasem jakaś lampka, nie planuję tam stawiać żadnych ekstra sprzętów.
Blat będzie raczej ikea, na stolarza obecnie mnie nie stać, więc coś w tych wymiarach z grubością między 2 a 4cm
U mnie po poszukiwaniach stanęło na spacetronic 235 (2 silniki, 3 segmenty kolumny - parametry na podstawie mądrych stron z neta).
Jestem zadowolony
Na Amazonie jest teraz w promocji Roborock Q Revo, czarny i biały. Kupiłem sobie wersję białą.
No to ja w temacie tego robota z posta wcześniej Używacie płynów do mycia podłóg do robotów? Jakie macie?
W Roborocku mówią wprost żeby nie używać żadnej chemii, bo może źle reagować z plastikami i gumami z którymi woda ma styczność w układzie odkurzacza
Ja czasem kilka kropel płynu do mycia naczyń wlewam do Roborocka.
W instrukcji mam napisane, że można użyć płynu z Roborocka, więc chemię można użyć
Czytałem, że nie można dawać nic spieniającego
Ilu rabinów tyle opcji
Nikt tego nie sprawdza z tego co wiem. Mam go czwarty rok chyba już i nie zaszkodziło do tej pory.
Wiem, że nie sprawdza, nawet nie o to chodzi. Podobno najlepiej używać takich specjalnych płynów do robota, bo nie psują sprzętu. Domyślam się, że działa to na podobnej zasadzie jak w zmywarce - piana powoduje uszkodzenie pompy. Ale z drugiej strony… Ile tego płynu by trzeba było dać by zrobiła się piana? Pytam retorycznie, bo domyślam się że musiałoby być tego sporo.
Moi mili Państwo, potrzebna pomoc, poszukiwany tablet, którego głównym zadaniem będzie wisieć na ścianie i odpalać whatsapp’a.
Klu całego przedsięwzięcia, miejsce ze słabym zasięgiem sieci komórkowych, użytkownik 70+ i aby nie musiał uczyć się telefonu dotykowego pomysł taki aby miał komunikację ze światem (wnuczki itp.), ktoś ma jakiś pomysł co można zakupić? budżet powiedzmy do maks 1000.
Ta… “w dwóch kaflach się mieszczę”
Wyszło prawie 3k Bo zestaw wjechał taki:
Gorąco polecam zarówno gramofon jak i głośniki!
Z głośnikami poleciałeś
Gratulacje!
Jaki soundbar +sub w rozsądnych 2000zl kupić?
Najlepiej żeby był AirPlay (i atmos, i hope)
Tv mam Samsunga to i belka tez chyba dobrze jakby była Samsunga.
Edit:
Poczytałem trochę i naniosłem zmiany
Czołem, proszę o pomoc w podjęciu decyzji.
Który telefon wybralibyście?
- Google Pixel 7
- Samsung Galaxy S22
- Chcę tylko zobaczyć wyniki
Chętnie przeczytam uzasadnienia
klątwa samsunga + serwis samsunga.
Wolałbym kupić motorole niż samsunga.
+1
(choć mam ostatnio ochotę zaryzykować)