Bezprzewodowo ładują tylko Ci, co ZEGZ też robią bezprzewodowo.
Pozdrawiam serdecznie,
Posiadacz Kabla
a jednak działa bezprzewodowe ładowanie z moim KUXIU
Ale wiesz, że to słuchawki do biegania? Musisz w nich biegać.
Kurde. Myślisz że ktoś to sprawdza?
Może powinienem je zwrócić…
Może to zasługa akurat tego olejku co jest zamontowany albo sama właściwość tego dyfuzora, ale przetestowałem i nic tłustego się nigdzie nie osadza. Sucho dookoła.
Sprawdzałem stawiając na parę godzin na szklanej powierzchni, potem na kolejne parę na ręczniku papierowym.
Dzięki Mobapad M6 HD komfort grania ze Switchem w dłoniach poszedł w górę. Nic nie trzeszczy plastikiem, a przyciski wraz a analogami w końcu są duże i wygodne. W jakieś spokojniejsze gry mogłem grać na joyconach, ale przy dynamicznych nie było opcji, było zwyczajnie niewygodnie i trzeba było podłączać konsole pod tv i wyciągać pad od 8bitdo.
daj znać jak się będzie sprawdzać, może sam w końcu kupię
Co to jest?
No jak co? Nano kvm lite
Władasz do HDMI i masz zdalny pulpit w sieci. Jak masz serwer i nie chcesz mieć na stałe podpiętego monitora, bo potrzebujesz tylko czasami.
U mnie to na dodatek ma być mobilne tzn mam kilka mini PC i jak będę potrzebował coś zrobić, to zamiast podpinać monitor myszkę to podpinam to do HDMI i USB i mam dostęp
Zielonego USB to jeszcze nie widziałem
To akurat dioda
Yep, świeci na zielono albo biało - w zależności od prędkości USB.
Ogólnie niezła opcja, jeśli ktoś nie chce wydawać kasy na OWC 1M2. W połączeniu z WD SN770 prędkości odczytu i zapisu lekko powyżej 3000 MB/s, w stresie temp. max 45°. Jedyny mankament pojawił się po updacie do MacOS 15.2 - dysk nie jest usypiany przy uśpieniu Maca, więc stale zużywa parę W. Mam nadzieje, że naprawią to przy kolejnej aktualizacji.
No i kvm dziala. Troche mnie zamroczylo i probowalem go uruchomic bez karty SD, co naturalnie sie nie udalo Po nagraniu i wlozeniu karty SD zadzialalo od razu.
Filmow sie na tym nie pooglada ani nie pogra, bo to VNC, wiec demonem predkosci nie jest. Ale do celow administracyjnych dziala jak nalezy.
Wydrukowalem sobie 3 obudowy i finalnie uzylem tej:
A tu screen z dzialajacego systemu: