Chwalimy się:📲 Świeże zdobycze elektroniczne

Kilka dni temu dotarła blekfrajerowa drukarka:

W sumie szału bez, ot po prostu użytkowy sprzęt kupiony po zapoznaniu się z pozytywnymi opiniami wąsatego koleżeństwa w innych wątkach.
Ale dwie uwagi mam: 1) jak na nieduży sprzęt laserowy jest imo zaskakująco głośna; 2) mimo ogólnego plug&play to do połączenia wifi zainstaluj apkę, do skanowania osobny programik, do drukowania z telefonu jeszcze inny sterownik. Dżizas, ściagnąłem na peceta z kilkaset mega softu…

5 polubień

7 polubień

Obwiniam @Artur_Morawski :wink:

Stadler Form Ella
Dyfuzor olejków do aromaterapii

3 polubienia

widze ze lubisz czesto myc okna

1 polubienie

Nie sądzę żeby to miało aż taki rozrzut :wink:

To jest bezwodne, i ledwo widać ten dymek.

w skladzie tych olejkow jest cos tlustego co sie wszedzie osadza

1 polubienie

Zobaczymy. Jak będzie źle to oczywiście dam znać w Gorzkich :wink:

O takie słuchatka sobie sprawiłem

JBL Endurance Run 2

1 polubienie

na kabel?

1 polubienie

po chyba 12 albo wiecej latach kupilem sobie “etui” na telefon :slight_smile:

OATSBASF Minimalistyczne etui na telefon kompatybilne z iPhone 15 Pro 15.5 cm, podpórka obracana o 360°, aluminiowa metalowa konstrukcja bez ramy, obudowa ochronna klasy wstrząsów, czarne : Amazon.pl: Elektronika

1 polubienie

faktycznie minimalistyczne :smiley:

5 polubień

Najbardziej minimalistyczne z tych, co do taktycznego zestawu pasują :wink:

2 polubienia

Mnie zawsze zastanawiało jak te ramki na rogach telefonu, używane zamiast etui mają działać, skoro nie ma w nich gdzie rozproszyć energii uderzenia. W tym etui jest trochę połączonych elementów, ale mimo to mam te same myśli – czy warto nosić etui dla tak minimalnej ochrony :thinking:. Chyba że to jakiś specjalny kosmiczny materiał :thinking:. No i w porównaniu do kevlarowych etui jednak to jest ogromne :thinking:.

Yup. Używam iPhone SE 2016 jako iPoda touch. A ma złącze jack. Stąd słuchawki na jack.

2 polubienia

to etui ma takie mięciutko od środka gdzie sie styka z telefonem:)
przez kilkanaście lat raz mi spadł na ekranik i pekl (chyba to ip6 było) wiec kupiłem to bo mi sie w miare podoba, a nie jest obleśnym badziewiem z gumy:)

To etui na telefon ma magnetyczny pierścień O-ring z tyłu, jest kompatybilny z magnetycznymi uchwytami samochodowymi, ale nie z ładowaniem MagSafe.

Dziękuję.

etam przeżyje:)

Jak przeżyje bez ładowania MagSafe? Jak?! Będziesz wkładał kabel do ładowania codziennie?!

1 polubienie

Rany, jak zwierzę jakieś

3 polubienia

Nie trzeba mieć magsafe żeby indukcyjnie ładować. Np w samochodzie mam zwykłe Qi z zaciskami które świetnie sobie radzi