Przesiadka z iPhona XS na 15 pro to jezt coś niewiarygodnego. W końcu bateria trzyma sensownie, ekran 120 Hz to jest coś rewelacyjnego, jeszcze sobie może jakąś wymagającą grę odpalę.
Ja się przesiadłem z XR i (o zgrozo) nie widzę nic super w tym ekranie. Może jestem ślepy, ale poza rozmiarem to jakoś różnicy nie widzę ¯_(ツ)_/¯
Nie masz czasem astygmatyzmu albo innej wady wzroku? Bo ja mam i też nie widzę różnicy między 60/90/120
Bo nie w każdej sytuacji widać różnicę
W dużej mierze zależy od treści które konsumujesz na takim ekranie
Gier na telefonie chyba i tak nie odpalisz w 120hz, video odpalać się powinno w natywnym klatkażu, więc zostaje przewijanie w menu i na stronach - tam łatwo to przeoczyć więc nic dziwnego że wiele osób nie widzi różnicy
Ja się przesiadłem ze starego Androida i dzisiaj się dowiedziałem, że mam 120 Hz xD
Wg każdego okulisty który mnie badał do tej pory mam idealny wzrok XD
odpal koniecznie! odkryjesz wtedy jeszcze kolejną funkcję, kaloryfera.
Chyba nie istnieje wada wzroku, sprawiająca, że człowiek widzi tylko 60 fps, a już na pewno nie jest nią asktygmatyzm.
Co do tego kiedy to widać najbardziej, to np. na animacjach uruchamiających aplikacje, powiększających foldery, przełączających pierwszą stronę homescreenu na drugą itd. Powrót do 60 Hz to dla mnie zawsze wrażenie używania telefonu, w którym sprzęt nie domaga i wszystko klatkuje.
Mam dobrą passę
Kolejny upolowany (a nawet dwie sztuki). Jedyny problem jest taki, że nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w jakąś gierkę.
Normalnie jakieś 7k
Może @DentystaSadysta się zainteresuje
Kalawiatura qwertz (mi to nie przeszkadza bo albo naklejki albo wymienię)
I zaraz @sivy powie: “to jest laptop do grania?! To jakaś POPIERDÓŁKA”
Dzień dobry . A potrzebujesz dwóch?
W sumie myślałem, że nie potrzebuję żadnego. Wstępnie chciałem sprzedać oba na OLX.
Chociaż wcześniejszego MSI z poprzedniej okazji dałem córce, bo jest spory i będzie miała do rzeczy potrzebnych do szkoły. A ja pewnie sprzedam swojego AIRa M1 16gb i zastąpię go tym ASUSem.
Więc pewnie jeden do spieniężenia i wystawię MacBooka
do grania to sie nie nadaje - to jakas popierdolka jest:)
A jakie to ma podzespoły?
Skopiowane z amazona gdzie kupiłem:
Model: GV301RA-LJ037W
ASUS ROG Flow X13 Convertible Laptop | wyświetlacz 13,4" 16:10 120 Hz FHD+ | AMD R7-6800HS | 16 GB RAM | 512 GB SSD | AMD Radeon 680M | Windows 11 | klawiatura QWERTZ | Off Black | ekran dotykowy
No dupy ta integra nie urywa, ot taki trochę mocniejszy steam deck
Okazyjna cena, nie powiem, ale miałem kiedyś Lenovo Flip czy jakoś tak i źle wspominam ten wykręcany w drugą stronę ekran. W sensie zupełnie mi to było zbędne. Chyba jednak pass.
na tym badziewiu nie pograsz w nic oprócz gierek z wczesnego x360.