Niech mnie ktoś zatrzyma, wpadł iPod Classic 6 generacji 160 GB oraz 7 generacji 160 GB. Kupiłem jeden w stanie ‘nie działa/na części’, finalnie dostałem 2, bo zamawiałem inny niż dostałem, więc sprzedawca na ebay wysłal drugi - tym razem ok (wyszło dobrze, ale już myślałem, że będę w gorzkich się rozpisywał). Jak za 25 EUR to chyba dobry interes ubiłem.
Więc baterie do wymiany, poza tym działają. Baterie już zamówione, obudowa do 7 zamówiona, wymienię hdd na kartę pamięci, a w 6 na razie tylko baterię.
Szanuję w opór! Jakby się tylko to złącze dało zmienić na USB. Pamiętam jak mnie fizycznie bolał dźwięk wkładania i wyjmowania tego złącza do ładowania.
bez sensu - lepiej kupić dedyka za 300 PLN i mieć latwiej prościej przyjemniej. zresztą dużo zewnętrznych switchy jest L3 z funkcjami routera/FW wiec sztuka dla sztuki…
Nie właśnie. Chciałbym coś, co ma dostęp do internetu ale bez przeszkadzajek w stylu komunikatów czy telefonu. Idziesz sobie na zewnątrz / siłownię / kanapę i słuchasz muzyki.