Chwalimy się:📲 Świeże zdobycze elektroniczne

Jakby Apple wypuściło, to by się sprzedało. Jest cała masa wariatów którzy by to kupili.
Sam wczoraj wsiąkłem na sub reddicie z modowanie iPod classic. Nie zalega komuś taki w szufladzie? :sweat_smile:

Jakby się sprzedawało to nie zakończyliby ipoda touch :wink:

Wydaje mi się, że touch przestał się sprzedawać, bo był wtórny do telefonu, a rynek się wysycił smartfonami we wszystkich półkach cenowych. Targetem były głównie dzieciaki, którym rodzice nie chcieli kupić pełnoprawnego smartfona, ale i ceny low endowych smartfonów spadły, i Apple ma low endowego iPhone SE, i czasy się zmieniły, teraz nawet przedszkolaki mają telefony. Co ja o tym myślę, to inksza sprawa.

Nowego iPod-a nie touch kupiłbym.

2 polubienia

Za moment będziesz miał sterowanie Apple music na wyświetlaczu Airpodsow, może za dwa, trzy lata znajdzie się tam miejsce na trochę pamięci i moduł WiFi, kto wie.

A jak już koniecznie chcesz wsiąknąć w świat DAP to
https://www.reddit.com/r/DigitalAudioPlayer/s/UONc1ZVlLu

w ten weekend pozbywam sie jebanego załącza lighting:)
do odbioru mam prezent z okazji powrotu z mex:) tak ze koncert w sobote w nowym tomyslu i po koncercie jak wroce do wawy to do oddania za monety beda ip13 pro niebieski 256 z jakims tam case + airpods pro i moj ip13 128 rozowy tez z airpods pro:)
#fuckyeah
#jednozlaczebyzondzicwszystkimiinnymi
#standartchujowyalejest :slight_smile:

6 polubień

Dobre :smile:

Ze wzledu na problemy z nadgarstkiem postanowilem zamienic MX Master 3 na cos bardziej ergonomicznego.

• Logitech Lift
  • Logitech MX Ergo
  • Kensington SlimBlade Pro

Mam czas do konca stycznia zeby podjac decyzje ale juz wiem, ze Lift odpada - jest duzo lepsza niz pozostale ale nadgarstek ciagle boli.

3 polubienia

MX Ergo wygra, róbcie screeny.

2 polubienia

cóż, najwyżej wyłączę obsługę przez cloud :man_shrugging:

Mam i polecam.
Chwila na przestawienie się z myszki na trackball :trackball: i potem już nie zatęsknisz za myszką.

wlasnie wjechal ip15 pro max 256 dla Karoliny + airpodsy pro i dla mnie to samo ale zwykly pro oraz dolozylem sobie apple tv 4k 128gb. w styczniu jeszcze macbook pro czarny wejdzie i mam komplet:)
#zegnamozieblezlaczelighting

8 polubień

Joł, a masz już do oddania 13 PRO? Ile Panie ILE?

2 polubienia

Ip13 różowym byłbym zainteresowany, daj znać jak bateria i jaka cena

oba da do sprzedania razem z airpodsami.
jutro bede przenosil wszystko i zobacźe jakie ceny i opisze wszystko co i jak:)

2 polubienia

Miało nie być prezentów świątecznych w tym roku ale Oxanie wczoraj padła stara lokówka.

4 polubienia
5 polubień

i dlatego kupiłeś jej odkurzacz? :stuck_out_tongue:

12 polubień

3,7 kg? Ciężko będzie tym loki kręcić jedną ręką.

1 polubienie

Ale gross… może net spadnie do 3kg…

1 polubienie

No i wjechała MX Keys S.

Pierwsze wrażenia? Bardzo przyjemny skok i wpizdu dluuuuga spacja.

A! I klawisz windows(start) za dakeko w lewo.

Ale to z czasem się dogadamy :slight_smile:

9 polubień