Uch, no to masz wyższy poziom niż ja, kiedy rezygnowałem, bardzo ładna postać i bardzo szanuję. Nie mogłem jednak się przymusić do dalszego grania, bo nie czułem po prostu dalej funu! Co najbardziej lubisz w ChatWarsach?
Chyba najbardziej podoba mi się to, czego w ostatnim czasie, w innych grach jest za dużo: brak pay to win. Każda inna gra, którą próbowałem się na dłużej zainteresować z każdej strony bombardowała tylko banerami “kup”.
Tutaj na spokojnie, bez dużego angażowania się jestem w stanie się pobawić.
Oczywiście gra ma swoje minusy, przede wszystkim brak grafiki odstrasza większość graczy, ale jak dla mnie jest to do przejścia.
Na razie jeszcze mnie do niej ciągnie, ale pewnie za jakiś, bliżej nieokreślony czas, znudzi mi się. Jak wszystkie inne gry.
Jeśli ktoś jest zainteresowany jak wyglada Gildia w ChatWars to pozwoliłem sobie założyć Wąsaczową YesWasGuild. Jak podacie mi Wasze identyfikatory to mogę wysłać zaproszenie do gildii
Można zmienić zamek, do którego się należy. Koszt jest zależny od pozycji zamku w rankingu, ale rekiny są akurat raczej na końcu stawki, więc max 15 diamentów wystarczy. Niestety za diamenty płaci się dolarami. 15 sztuk kosztuje 1,8 USD.
Jeśli ktoś chciałby wrócić to wyszła nowa wersja ChatWars. Z tego co widzę to jest bardziej rozbudowana niż poprzednia. Są mapy, przemieszczanie się po różnych regionach.
Jeśli możecie to zapraszam do logowania z mojego linku. Dostanę dodatkową Stamine.
Join the game Chat Wars Green Castle!
The first MMORPG in Telegram awaits you. Start your adventure and get 10 gold coins as a gift! Follow the link: