Panie i Panowie,
Czy ktoś przymierza się do wrześniowych premier, ma iPhone 12 (min. 128GB nie MINI ) w bardzo dobrym stanie i zamierza go spieniężyć celem nabycia nowego?
Jeżeli tak - to być może będę zainteresowany.
Panie i Panowie,
Czy ktoś przymierza się do wrześniowych premier, ma iPhone 12 (min. 128GB nie MINI ) w bardzo dobrym stanie i zamierza go spieniężyć celem nabycia nowego?
Jeżeli tak - to być może będę zainteresowany.
pewnie moją 12 product RED będę sprzedawał, ale ona jest lekko pobijana wiec nie wiem, czy będziesz zainteresowany.
sposób używana:
Kupuję to dla kogoś z myślą, że podziała jeszcze ze 3-4 lata. Przymierzam się do nówki sztuki, więc ewentualnie szukam egzemplarza w wersji “igła”. Obawiam się, że Twój może się nie kwalifikować
BTW: ajfony tanieją jak wychodzą nowe?
Wiem, ze nie chcesz ale gdybys zmienił zdanie to mam caly czas swojego mini, leży w Polsce od kwietnia - jakos nie mialem czasu go wystawić.
Przemyślę ale dziecko używa XR więc chciałbym coś tej wielkości.
11 mam jedynie, wymiana baterii i jak nowa
Zastanowię się. Wiele pieniądza byś za to chciał?
Zasadniczo tak. Ale wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że szykuje się podwyżka, również starszych modeli. Przez ciekawy kurs dolara do waluty. W zeszłym tygodniu była podwyżka w Japonii, podobno znacząca.
20-25%
Nie daj sobie wcisnąć niczego poniżej 12.
Różnica między 11 a 12 jest kolosalna, a przesiadka z XR na 11 będzie praktycznie niezauważalna.
Dodaj śmiało dwa lata.
Tak jest panie pułkowniku!
Jeśli Tadek się nie zdecyduje i cena 1799 zł jest dalej aktualna to chętnie go wezmę. Rozglądam się za miniaczem
Tadek się nie zdecyduje. Konsultowałem i mini nie pasuje.
O… Chyba takie coś właśnie mi będzie potrzebne. Dawaj znać jak będziesz chciał sprzedawać.
spox pewnie dam znaka:)
Ten temat został automatycznie zamknięty 29 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.