BluSky

Ty nawet nie masz pojęcia jak za mną już kilka miesięcy chodzi taka chamówa typu dagrasso.
Szynka pieczarki, rozmoknięte ciasto i zbyt kwaśny sos marinara.

Ale bym opierdzielil. Apizza z New Haven? A komu to potrzebne. A na co to. Dawać mi kapriczjoze, co siedziała w pudełku pół godziny.

3 polubienia

Za mną tak chodzi:

1. Żurek, zwykły chamski żurek; taki jak dawali w Chłopskim Jedle albo U Babci Maliny
  2. Zapiekanka z okrąglaka
  3. Krakowski/polski kebab typu kula mocy na cienkim.

Ale to tak za mną chodzi że dramat. W sobotę będę w PL to może się coś uda.

3 polubienia

Próg wejścia imho.

Osobiście skasowałem X z telefonu kilka miesięcy temu. Teraz tylko Reddit i nic wiecej nie potrzebuję, no chyba żeby Apollo wróciło :broken_heart:

5 polubień

Jesli 1 to klamstwo a 5 to tylko i sama prawda to 5 :slight_smile:

1 polubienie

DAJ SZANSĘ BLUE SKY :slight_smile:

Zainstaluj aplikację na telefonie i załóż konto? No bez jaj, tyle to nawet użytkownik twittera umie.

1 polubienie

Popraw mnie jezeli sie myle ale trzeba wiedziec ktore wybrac instancje itd. Nie jest to na rowni z follow.

Nie trzeba. Jak chcesz kogoś followować (sorki za potworka) to instancje Cię nie interesują.
Po prostu wrzucasz jego login (albo korzystasz z szukajki) i dajesz follow na jego profilu.

Instancje można wykorzystać, jak chcesz sobie timeline stworzyć oparty o nie, ale ja np. mam jedną taką którą obserwuję, bo mnie zawodowo interesuje - https://infosec.exchange/

Dla normalnego usera instancje to abstrakcja, która go nie interesuje.

BTW BlueSky też ma instancje :slight_smile:

1 polubienie

A ja mam tam jakiegoś burnera jak na Twitterze. Trzymam kciuki.

Ok, ja takich nie widziałam ale po prostu może mam inną bańkę xD i instancja od omg.lol chyba trochę innych ludzi skupia. A ich widzę najwięcej.

Ale rozumiem rozumiem Twoją opinię xD

1 polubienie

Tak jak ktoś napisał. Trump wygrał I jest płacz tym bardziej że Musk się oficjalnie opowiedział za jedną stroną.

X prawica, BS lewica.

Nie uważam za dobre zamykać się w bańce którejkolwiek.

Pierwszy post który ja zobaczyłem na BS to typ bez koszulki, z dużym owłosieniem na klacie, i tęcza w nickname.
Szczerze spodziewałem się czegoś bardziej eleganckiego typu mądry artykuł itd.

Musk się opowiedział za jedną stroną już lata temu jebiac Newsoma i przenoszac Tesle do Austin.
Dziwi mnie trochę, że jest jeszcze aż tak wiele zaskoczonych osób.

3 polubienia

Ja się chętnie zamknę w swojej bance. Dajcie mi Toyoty Previe, PTS Porsche, trochę snowboardu i ploteczek F1 i ja nic więcej nie chce.

2 polubienia