Błędy na forum czyli testowanie na [post]produkcji

W KOŃCU

2 polubienia

:heart:

2 polubienia

image

CAPS LOCK CREW - WIDOCZNIE WIĘKSI, WIDOCZNIE LEPSI

4 polubienia

@pawelorzech czy w naszym forum jest możliwość włączenia postów które by można było ustawić jako “usuń za 24h” czy coś w tym stylu?
Bo czasami mam ochotę coś napisać, co wiem, że niedługo nie będzie już aktualne i chciałbym, by życie takiego posta potrwało krótko.

… NIECH ŻYJE NAM.
Musiałem dokończyć :smile:

4 polubienia

Myślisz, że ma to sens? Co, jeśli ktoś odpowie na Twój post i jednak jego życie będzie trwało dłużej niż 24h? To jest Internet, tu nic nie znika :stuck_out_tongue_winking_eye:

Niestety nie

Ej a ja mam kolejny pomysl. Klikalne hashtagi. Jak na przykład rozmawiamy o serialu, czy filmie, to można otagowac #HBO i każdy kto sobie kliknie zobaczy polecajki z HBO. Albo jak opowiadamy o nowym featurze iOS, to można #iOS15 i raz, ze ktoś wie, ze to 15, dwa, ze może zobaczyć więcej omawianych tu funkcji.

6 polubień

Kiedyś, dawno temu był taki patent na Facebooku. Ktoś wrzucał jakiś post o nowym dziecku czy innych zaręczynach, to się pisało, ze kartofel, kolejna osoba przyszła nas zwyzywać za chamstwo i wtedy się usuwało post i pierwszym komentarzem pod zdjęciem dziecka był ten skierowany do nas. Oj, robiło się.

16 polubień

Piękne

1 polubienie

Niestety nie można tego dodać. Dlaczego? Teraz hashtagi działają jako wzmianki kategorii. #technologia #technologia:internet #dyskusje-o-serwisie

1 polubienie

Od kilku dni jak chcę edytować post i zapisać to wyskakuje mi info, że nie można zapisać bo post edytował inny użytkownik. Dzieje się to zarówno na telefonie jak i na laptopie.

Jak znowu wyskoczy zrobię screenshota.

Pogadaj ze swoim oficerem prowadzącym i spytaj co się odpierdala* :wink:

Tekst pożyczony od kogoś z Telegrama, ale nie pamiętam od kogo.

3 polubienia

Też tak miałem! Na dole wyświetla się wtedy taka dziwna ikonka, jakby ktoś właśnie w tym momencie edytował post.

2 polubienia

Po prostu służby muszą włączyć nagrywanie :slight_smile:

2 polubienia

Wywołujecie wilka z lasu. Ani się obejrzymy i będzie odcinek o szyfrowanku.

5 polubień

Sponsorowany przez Surfsharka i NSA :smiley:

1 polubienie

@pawelorzech tak to wygląda

1 polubienie

Bardzo interesujące. Sprawdzę. Może coś popsuli i aktualizacja to naprawi

2 polubienia