Błędy na forum czyli testowanie na [post]produkcji

Czyli czekamy xD

1 polubienie

Fcuk xD

1 polubienie

Rollback? Czy ojciec dyrektor robi testy na produkcji bez opcji cofnięcia zmian? :smiley:

9 polubień

To niestety wersja produkcyjna xD

To teraz tak łatwo zostać podcasterem? xD

3 polubienia

16 polubień

Chwilowo robię się ważną osobistością :smiley:

EDIT: Niestety tytuły się nie zapisują :frowning_face:

2 polubienia

Czy powiadomienia teraz idą jednym streamen do wszystkich?

Nie powinny akurat…

Ale widzę, że idą. WTF.

Idą, idą. Na dodatek poza podświetleniem nowych aktywności pojawiają się też badge. No i samo forum ładuje się duuużo wolniej.

Zawsze powtarzam - jak działa to po co aktualizować?! Może się tylko zjebać! Poczekać rok i dopiero aktualizować!!1jeden

3 polubienia

…Jak ja muszę całe życie walczyć z takim podejściem to szok… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Wchodzę na system delikwenta, a tam ostatnia aktualizacja była wykonana podczas instalacji serwera… 10 lat temu… :roll_eyes:

8 polubień

No niestety, zjebało się. W sensie, że te powiadomienia. Poczekam na aktualizację (sprawdzam regularnie), bo wolałbym mimo wszystko w tę stronę niż robić rollback.

2 polubienia

Dobrze, zrobiłem KOLEJNĄ zmianę i może zafixowałem. Nie wiem czy to działa teraz.

4 polubienia

Działa jak natura chciała! :heart:

1 polubienie

Czego ty oczekujesz? Przecież wiadomo, że nie robi się testów na produkcji (o ile nie jesteś mbank), a na środowisko testowe szkoda kasy. No i jeszcze by trzeba jakiegoś nieroba do klikania w kąkuter zatrudnić i mu płacić, żeby testy zrobił…
A tak to działa, nic nie kosztuje, po co ruszać?

1 polubienie

Dlatego jak słyszę, “Panie, no co za gunwo jakieś, chodziło i przestało, Panie ratuj Pan. Panie jakie hasło? To kuzyn księgowej zainstalował, jak na komunię dostał konole, to się tam czegoś chyba naumiał, nie? hyhyhy Dlatego go wzięliśmy, za darmo, zrobił hyhyhy”… To nie ma takiej stawki, która by sprawiła żeby to to dotkną kijem.

2 polubienia

W roku 2002 miałem klienta który miał cały hotel na dosie i serwer na win 3.11
Sprzęt mu umarł i musiałem mu serwer od nowa postawić - ale to była zabawa. Dobrze, że dyskietki instalacyjne miał w kilku kopiach każdą bo część też już nie dało się odczytać.
Wtedy zrozumiałem po co komu w technikum na sieciach była nauka netbios i ipx/spx.

1 polubienie

@pawelorzech nie wiem czemu ale straciłem logo po ostatnich psuciach twoich xd

1 polubienie