Automatyczny tryb czarny

Hej, wprowadziłem w końcu coś, na co pewno sporo osób czekało. Mianowicie - automatyczny tryb czarny dla urządzeń w trybie nocnym.

Teraz - jeśli macie urządzenie z dark mode i wejdziecie na forum - forum się przełączy w tryb ciemny :slight_smile:

Można to oczywiście wyłączyć w ustawieniach, o tutaj:

Domyślnie przechodzi na tryb OLED BLACK, chociaż nie wykluczam, że może powinno po prostu przechodzić na ciemny (nie czarny). Jak myślicie?

• Czarny oled lepszy
  • Ciemny szary super
0 głosujących
4 polubienia

Wygląda fajnie, ale jeszcze nie wiem czy go lubię na lapku. Ale na razie poużywam.

Za to na telefonie na AMOLED mi się podoba.

Możesz ustawić na telefonie czarny, żeby go nie synchronizowało i na lapku szary

To wiem, już ogarnąłem.

Zjebany feature :stuck_out_tongue: ja mam Light interface Na iPhone i nie da się zrobić overwrite poprzez zmiane trybu na czarny - automatycznie ustawia mi biały interface forum.

O, a jak zrobisz te ustawienie z profilu? To co podałem żeby wymusic? Wtedy będzie chyba OK

Tak muszę wyłączyć automatyczny tryb czarny i wtedy będzie można ustawić czarny jak jest light na telefonie :slight_smile:

ja mam czarny na sztywno odkad dalo sie ustawic :slight_smile:

A u mnie Brave i Chrome na PC automatycznie przełącza na jasny :dizzy_face:

Pewnie dlatego, bo masz jasny tryb w systemie ustawiony.

To w Win7 jest coś takiego?

W Win10 jest, o Win7 nie mam pojęcia.

Nię mogę ustawić na firefox trybu czarnego na stałe. Zmienia się automatem na jasny. Czy można coś z tym zrobić?

To powinno pomóc

1 polubienie

Dzięki. Nie zauważyłem tej opcji na samym dole.