wciąż jest*
ale głównie te konwencjonalne,
Plug-Iny to inna bajka - i ich zdaniem inni widocznie robią to lepiej na dużą skalę, skoro już wcześniej Toyota brała napędy i baterie od BYDa do bZ3
wciąż jest*
ale głównie te konwencjonalne,
Plug-Iny to inna bajka - i ich zdaniem inni widocznie robią to lepiej na dużą skalę, skoro już wcześniej Toyota brała napędy i baterie od BYDa do bZ3
to jeszcze bardziej zabawne w kontekście, że mówią o nowej CH-R, jednej z nielicznych Toyot, która mi się naprawdę nie podoba
chciałem tylko powiedzieć, że na żywo ten Super Green jest jeszcze bardziej super i bardziej green
Może kogoś to zainteresuje, jeśli myśli o elektryku. Dycha za dwa lata jeżdżenia nowiutkim autem to jak za darmo.
Hej czy ktoś ma jakieś znajomości w Mercedesie, aby załatwić dobrą zniżkę? Zakup bez finansowania będzie. Najlepiej Łódź i okolice, ale w zasadzie jak będzie dobry rabat to każde miejsce w Polsce
Zainteresowałem się tą ofertą i razem z ubezpieczeniami i gapem wychodzi około 1500 brutto miesięcznie. Co za elektryka i tak nie jest wysoką kwotą.
Bliźniacza Kia Niro - 1900 brutto.
Po jazdach testowych jednak jakoś mnie odrzuciło. Muszę jeszcze spróbować Tesli.
zalezy co kcesz. w samym mercu nie mam ale sprawdz oferte vcentrum bo od nich moge duzy rabat miec:)
Z tego co wiem Mercedes generalnie bardzo nie lubi rabatów taka polityka importera. Zupełnie inaczej w BMW ponoć.
Patrząc na współczesna ofertę Mercedesa to lepiej, żeby te rabaty zaczęli lubić szybciutko, inaczej wielu klientów nie znajda.
A będzie bodykit z BTTF?
No i to by bylo na tyle…
tylko volvo to chinole i moga tak se zrobic:)
ojejku jejku, a co to sie stanelo??
Jedno i drugie gunwo
Parafrazując Clarksona: na ropę to jeżdżą traktory a na prąd jest pralka.
dokładnie tak