Autka kochane

wciąż jest*

ale głównie te konwencjonalne,

Plug-Iny to inna bajka - i ich zdaniem inni widocznie robią to lepiej na dużą skalę, skoro już wcześniej Toyota brała napędy i baterie od BYDa do bZ3

Reklama Toyoty w warszawskim mordorze:

7 polubień

to jeszcze bardziej zabawne w kontekście, że mówią o nowej CH-R, jednej z nielicznych Toyot, która mi się naprawdę nie podoba :sweat_smile:

chciałem tylko powiedzieć, że na żywo ten Super Green jest jeszcze bardziej super i bardziej green

1 polubienie

Może kogoś to zainteresuje, jeśli myśli o elektryku. Dycha za dwa lata jeżdżenia nowiutkim autem to jak za darmo.

4 polubienia

Hej czy ktoś ma jakieś znajomości w Mercedesie, aby załatwić dobrą zniżkę? Zakup bez finansowania będzie. Najlepiej Łódź i okolice, ale w zasadzie jak będzie dobry rabat to każde miejsce w Polsce :slight_smile:

Zainteresowałem się tą ofertą i razem z ubezpieczeniami i gapem wychodzi około 1500 brutto miesięcznie. Co za elektryka i tak nie jest wysoką kwotą.

Bliźniacza Kia Niro - 1900 brutto.

Po jazdach testowych jednak jakoś mnie odrzuciło. Muszę jeszcze spróbować Tesli.

zalezy co kcesz. w samym mercu nie mam ale sprawdz oferte vcentrum bo od nich moge duzy rabat miec:)

Z tego co wiem Mercedes generalnie bardzo nie lubi rabatów taka polityka importera. Zupełnie inaczej w BMW ponoć.

1 polubienie

Patrząc na współczesna ofertę Mercedesa to lepiej, żeby te rabaty zaczęli lubić szybciutko, inaczej wielu klientów nie znajda.

4 polubienia

A będzie bodykit z BTTF?

No i to by bylo na tyle…

1 polubienie

tylko volvo to chinole i moga tak se zrobic:)

Podoba mi się powoli rozkręcająca się moda na “retro elektryki”

8 polubień

https://tinyurl.com/2xsv6k93

1 polubienie

ojejku jejku, a co to sie stanelo??

2 polubienia

Jedno i drugie gunwo

3 polubienia

Parafrazując Clarksona: na ropę to jeżdżą traktory a na prąd jest pralka.

6 polubień
1 polubienie

dokładnie tak :slight_smile:

2 polubienia