Cześć Wąsy
szukam jakiegoś dobrego programu do księgowania faktur. W firmie nie wystawiany praktycznie, ale sporo elektroniki zamawiamy i szukam czegoś lepszego.
Ważne aby można było dodawać wiecej niż jeden dokument do danej pozycji.
Na ten moment korzystam z Receipts który jest w Setapp pod macOS.
Będę wdzięczny za tipy
Firma na i …pl - korzystam od 10 lat (jako jdg - normalny pakiet bez rachunkowości). Fakturowanie jest za darmo. Szczerze polecam.
Pzdr
Edit: Nie do końca rozumiem, dlaczego ktoś mnie oflagował. Jako mac user absolutnie nie polecam korzystania z jakiejkolwiek aplikacji, która nie trzyma danych w chmurze (czy to serwis online, czy icloud).
Dane firmowe są zbyt wrażliwe i ważne, aby je utracić. Serwis, który podałem - jest faktycznie przeze mnie używany. To żadna reklama itp.
Sorry, trochę z rozpędu kliknąłem.
Krótki post z poleceniem, w połączeniu z ramką poniżej i wyzwolił się u mnie odruch Pawłowa.
Minęło trochę czasu, odkąd widzieliśmy innerside - ostatni wpis tego użytkownika był 11 miesięcy temu.
3 polubienia
Rozumiem i szanuję Fakt - muszę częściej zaglądać
2 polubienia
sprawdziłem ich pare razy i albo robie coś zle albo nie widzę aby posiadał ocr co do danych : |
co do podejścia do faktur to jak najbardziej jestem za, aby trzymać je w bezpiecznym miejscu
mi najbardziej podoba się inFakt, ma na pewno ocr jak sprawdzałem na szybko, obsługa jest mega intuicyjna.
Byłem ślepy, i jednak da się wykupić samą aplikacje przy spółce
niestety wciąż szukam czegoś tańszego