Zostań mecenasem naszego podcastu. Już od 15 zł lub 3$ odblokuj dostęp do półodcinków After Dark dostępnych tylko dla Patronów. Kliknij tu (https://www.patreon.com/ywp) i wspieraj redakcję Yes Was.
Jak dla mnie to było dziwnie, ale w sumie spoko. Tematy akurat były trochę interesujące (nie gram ale lubię posłuchać o grach).
Może alternatywnie lepiej byłyby zaprosić kogos z forum? Z chęcią posłuchalbym Tadka, Piotrka czy Sivego na żywo.
Jak dla mnie spoko. Nie jest to nowe. Wojt News Channel pojawił się za pierwszym razem jak tygodniowy odcinek został skipnięty, wtedy Wojt zrobił coś takiego, żeby nie zostawiać patronów z pustym feedem. Ja nie mam nic przeciwko. Wolę taki wypełniacz niż brak odcinka. Od czasu do czasu ok chociaż jako standard to by się chyba nie sprawdziło. Ale jako krótki format, taki dziesięciominutowy monolog “co mnie w tym tygodniu jarało” to #słuchałbym
Odcinek spoko ale jednak w duecie dużo lepiej. Tematy o grach mnie nie interesują ale podcast ma na szczęście rozdziały i można sobie pominąć nieinteresujące nas treści.
Tragedii nie było, ale wolę jednak wersję “Yes, Wife”. Solo jest jakoś dziwnie.
BTW: czy tylko ja miałem jakieś dziwne reklamy w ostatnich dwóch odcinkach (Apple Podcasts, UK)?