Zostań mecenasem naszego podcastu. Już od 15 zł lub 3$ odblokuj dostęp do półodcinków After Dark dostępnych tylko dla Patronów. Kliknij tu (https://www.patreon.com/ywp) i wspieraj redakcję Yes Was.
To ja do biletów PKP i strasznych PDFow polecę zamiast Any Text apke TrainPass, która ładnie pokazuje się nawet z kodem QR na zegarku więc nie trzeba wyciągać nawet telefonu a i konduktorzy nie mają z tym problemu.
i jeszcze jedna rzecz na mega plus - jeden z niewielu podcastów którego zawsze można słuchać na spidzie 2,5. nie wiem czy to sprzęt nagraniowy to robi czy dykcja podcasterów:)
i za to meeeega plus:)
podziwiam ze cokolwiek przyswajasz na x2,5. Dla mnie max to 1,5x, a niektore nawet musze jeszcze bardziej spowolnic, np Business Update to krotkie newsy gęsto upakowane.
praktycznie wszystkich podcastów na 2.0 słucham, niektórych tak jak YWP gdzie jest naprawdę super jakość i chyba maja prowadzący dykcje jakąś superancką mogę słuchać na 2.5. ale nim doszedłem do 2.0 to trochę trwało - jakieś pół roku zwiększania/zmniejszania speedu.
a tez masz taki efekt w zyciu codziennym, ze ludzie mowia za wolno? Musze sie mocno pilnowac zeby im nie wchodzic w slowo A to tylko przy 1,5x, nie wiem co by bylo po praniu mozgu na 2,5x
A propos satelit: to nie jest taki błahy problem, że na zdjęciach nieba pojawiają się dodatkowe linie. Space safety to jest bardzo duży temat, a (ciekawostka) innowacyjnych narzędzi dostarcza m.in. polska firma Sybilla Technologies